ЧНГ! Страхотна заря стана! Забраниха ли я???
ЧНГ! Страхотна заря стана! Забраниха ли я???
Честита нова година! Не разбрах забраниха ли зарята снощи? Май нещо не се случи, а??? Поздрави за всички кучкарчета и депресирани кученца и котенца, горките. Кучешкия психолог работи от днес! И специален поздрав за фондацийка 4 лапи. Благодарение на вашите жалки и смешни призивчита хиляди българи си купиха още повече пиро и направиха страхотна заря! Догодина се пробвайте пак. София единствената столица без официална заря, но с простотия на Дони и Нети. Невероятно! Снимка: пешо | 01 яну 2022 09:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
22
2841
13
13
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забрана няма, общината реши да не прави пукотевица. Иначе заря си имаше, както всяка година. Е, може би малко по-кратка от други години, но имаше. Не мисля, че подобни инициативи ще просъществуват. От фондация "4 зъба" да помислят как да не остават бездомни кучета, а не как да ограничават малкото удоволствия на хората.
16
4
 
4
 
! Отговори
t преди 2 години
Бъркате зарята с пукотевицата. повечето си бяха накупили от пукотевицата, защото е по-евтина съответно. Шум да има това е!
15
0
 
10
 
! Отговори
Erik USB преди 2 години
Имам чувството че управляващите в света са г'е:'йове..!!!! Аман от ид'иоти. Ми да забранят на ловджиите ловът,те не стресират а убиват животните
14
0
 
8
 
! Отговори
Татул преди 2 години
Най после добра новина! Пироманите пируват! Кучетата на психолог. Вие обаче сериозно трябва да потърсите помощ от психиатър :) Бах'ти изтрещелите хора. Не остана нищо човешко във вас!
13
5
 
14
 
! Отговори
от.Сидней.Австралия преди 2 години
Без украса, фоврверки, явно ще става джамахирия
12
10
 
24
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Социопатията е ужасно и неличимо психично заболяване и единственото от всички други заболявания които се наказват с доживотна или смъртна присъда. Характерното за всички социопати е че те изпитват огромна любов към животните и омраза спрямо хората.
11
12
 
19
 
! Отговори
Боже, пази България! преди 2 години
Съгласен съм с написаното от коментиращ 2. Простащината, съчетана с неграмотност и вербална агресия е налице дори във форума. Хора, които не са се научили да пишат, раздават съвети на ангро. Бедният речник и допускането на едни й същи правописни грешки издават почерка нна един човек. Жалко, ако са повече, защото това означава повече неграмотници. Украса и светлини по празниците - да, официална заря - да, но забрана на отделни лица да гърмят безразборно.
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно доста комплексирани ... я погледнете Варна заря имаше на 5 места, оделно гражданската. Не се ли замисляте от къде има толкова много улични мЪстии и котки ? Купуват или намират докато са малки, порастнат ли айде на улицата. Пък иначе гледайте кучета в апартаменти.... първата зара която показаха телевизиите беше тази в СиндеЙ :) и да си там или не покрий се
9
2
 
6
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
Айдеее , гроздето е кисело, а ? Сори, готин , ама Горно Нанадолнище може да е най- китното село в цялото северно полукълбо, ама столица няма никога да стане.
8
11
 
7
 
! Отговори
zapoznat преди 2 години
Аиде сега пак цяла година стои гладен на училище,че да събереш за пЕратки!Пък до следващата кий знае може и да ти е дошъл акъла
7
12
 
17
 
! Отговори
Танев преди 2 години
Преди няколко години в ж.к. Люлин при една такава "веселба" в новогодишната нощ бяха изпочупени прозорците на апартамент и само отсъствието на собствениците ги е спасило от смърт. Подобен случай имаше и в Лозенец, когато синът на една бивша министърка простреля прозорците на едно семейство с малко дете, а куршумът е минал на мм от главата на детето. От подобни "веселби" никой не се нуждае.
6
7
 
15
 
! Отговори
До:Handel преди 2 години
Комплексирани са мнозина от персоните, преселили се в столицата, които не спазват елементарни правила. На такива няма за какво да се завижда.
5
20
 
15
 
! Отговори
oт.Сидней.Австралия преди 2 години
Без украса и фоерверки да стане Балканските Емирства. Тук в Сидней фоерверките снощи на центъра за 13 минути изгърмяха колкото брутния вътрешен продукт на БГ. По кварталите да не говорим втора вечер гърмят фоерверки който има останал реквизит още. Кучета котки папагали прилепи коали кенгура кой му пука за животните в най еко-френдли държавата континент. Поздрави
4
6
 
8
 
! Отговори
Handel преди 2 години
До Гражданин: Аман от комплексирани "граждани" от Долно нанагорнище, завиждаши на всички за всичко.
3
8
 
29
 
! Отговори
Загрижен преди 2 години
Забраняват зарята, украсата в столицата беше мизерна. От години подобни напъни в Гейропа с аргумента - бежанците се травмирали. Очаквам да забранят свинското и да се наложи ходенето на джамия.
2
8
 
33
 
! Отговори
Отвратен преди 2 години
В България простащината е издигната в модел на поведение.
1
20
 
33
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Каква простотия! За съжаление, мнозина не спазват нито закони, нито разпоредби. Така ще продължава докато не започнат да се налагат и събират солени глоби за всяко нарушение, както е в нормалните държави. Що за простащина е да празнуваш натряскан до козирката с пиктолет в ръаа?! Такива дори не мислят какво могат да причинят на себе си и на съседи. ГЛОБИ, ГЛОБИ И ПАК ГЛОБИ! Аман от кучкари, превърнали улици и парокве в кучешки тоалетн, аман от невъзпитани хора, стрелящи безразборно!