Супер яката заря! Супер спомени
Супер яката заря! Супер спомени
Изпращам още готини снимки на суперяката заря на Нова година! Специални поздрави за 4 лапи, догодина им чакам новите драпания да се забрани! Какво става, възстановиха ли ви се кученцата или са още депресирани? Да ги мисля ли, или вече да се успокоя :)) Чакаме и забраната на Луковмарш - следващото клякане на кметичката пред чуждите НПО-та, които снасят либералодемократичните пари! Заря за НГ ще има винаги и никой не може да я забрани! Снимка: пешо | 21 яну 2022 21:39
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
19
2638
5
8
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
отСиднейАаестралия преди 2 години
До 14, ти със сигурност не излизаш от селската кръчма, а красивите краища на Планетата си ги виждал по кабеларката само. Не забравяй да претакаш киселото зеле и да си пуснеш фаровете като на парад
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избрано от Цидниту: "Ти с една надница стигаш ли по далеч от съседното сел0?" Това само трябва да ви покаже, че той е излязъл от ceл0т0, но ceл0т0 не е излязло от него.
13
5
 
6
 
! Отговори
Какво не ви и наред преди 2 години
Какво ви става та публикувате подобни простотии??? Нима всички трябва да видят неграмотните излияния на някакъв комплексиран примитив?
12
5
 
7
 
! Отговори
отСиднейАавстралияя преди 2 години
С автоматика обикалям до красиви места до където има път, а след това с е-байка оффроуд до още по закътани уникални места които и по Дискавъри не си виждал. А до Малдивите, Фиджи, Бали, Филипините летя за по малко от една моя надница. Ти с една надница стигаш ли по далеч от съседното сел0? Няма по добра среда за теб от Панелистан, естествения ти хабитат за твоя бит и култура
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да слага две перки на колелото и един балон и да отлита. Ако има късмет да не го сграбчи някой австралийски орел, говернмента и даже кралицата ще му дадат орден мистър бийн.
10
0
 
6
 
! Отговори
До анонимен 8 преди 2 години
С ел байка ще му е трудно да стигне до Тонга , може и да е зает с много важни проекти за говърмента.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аре стига с тия зари бе!оляхте се
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Менте кенгуро я качи нещо от Тонга и пораженията !!! Нали си голямата работа наеми хеликоптер или самолет и *** щтракни
7
8
 
10
 
! Отговори
отСидней,Ав$тралия преди 2 години
Напоследък тук се напълни с ши3офреници на свободна шайба. Да фанеш единия да удариш другия. Утре ще ви кача нещо красиво, снимка на силата на Тихия Океан, и ще поканя агрономите да коментират новия ми фотошоп. Поздрави
6
4
 
10
 
! Отговори
Please преди 2 години
Познавам Пешо лично, реагира така защото е изпълнен с гняв, жертва е на грозно сексуално престъпление в детството си и сега си го изкарва на чувствителни хора и животни!
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕВАЛА ПИЧ ГОЛЯМО ЦВЪРЧЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек ти нормален ли си? Това те питам само не ми изглеждаш добре с главата
3
4
 
3
 
! Отговори
СиндЮ преди 2 години
Може да си грозен, но за сметка на това си ***
2
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мене патриотарските партии са долни популисти. Истинските патриоти търсят идеи, които обединяват цялото общество, а не които го разделят. Патриотарите печелят гласове точно на базата на разделението на нацията, а не на обединението. Да не говорим, че с помощта на патриотарите мафията успя да скалъпи правителство. Нищо полезно за държавата и обществото не си спомням като закони. Само келепир и лична изгода. Една от причините за презрението на българите в Македония бе търговията с паспортите.
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е пример за плагиатсво. Горната част на снимка 7 от рубриката "Годината в снимки: Декември 2021". Авторът на снимката се казва Димитър Кьосемарлиев, а не Пешо. Имам чуството, че единствените автентични снимки в тази рубрика са на Синдьо.