Волен Сидеров поиска възмездие за Иван Костов
Волен Сидеров поиска възмездие за Иван Костов
 Сутринта по телевизията Волен поиска възмездие за Иван Костов. Костов просто му се усмихна. Снимка: Eduard | 28 фев 2013 11:33
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
185
17726
46
9
Напиши коментар Коментари
160
0
 
0
 
! Отговори
Sony преди 11 години
До ПАЗАРДЖИК Май си спал! това виси на сайта на Атака от сумати години..Това,че сега поглеждат към Атака не значи,че Волен сега се бил сетил..Егаси неинформираните хора..Пове4ето сте облъчени ясно,не ви се сърдим ама малко се посабудете и не плямпайте глупости че ставате смешни
159
0
 
0
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 11 години
а бе волене до вчера мълчеше като някоя си....и както всички останали партии.народе все вдигна и ти бе започна да защитаваш народа си вън от прввителството за теб място няма
158
0
 
0
 
! Отговори
слави преди 11 години
Ако здравната сиситема се е провалила ,това е лицето на провала.Уж имало държавни психиатрии.
157
2
 
0
 
! Отговори
Българин преди 11 години
"ЕС обсъжда връщане на визи за българи", ето какъв е ефекта от цялата тази кампания. Трябва да се освободим от всички тези политически трупове. Всеки един от тях имаше своя шанс, но до един се провалиха. Истината е, че трябва да запретнем ръкави и да си подредим държавата, да си вдигнем стандарта и да си променим чипа. Очевидно нещо не е както трябва, може би имаме нужда от нова промяна. А най ми е жал за нашите сънародници в чужбина гледайки какво става тук. Всичко зависи от нас!
156
0
 
2
 
! Отговори
Ревизоро преди 11 години
Чакам с нетърпение новото правителство да направи ревизия на Герб. Колко ли ще са откраднатите? Защо в последната година има 75 нови милионери???? Как във време на криза става така??? Гербер аз да се наричам, хазната на празност обричам!
155
5
 
3
 
! Отговори
Куче преди 11 години
Защо Сидеров не си го направят платена наложница.....Този е по-зле и от Герб. По-често си мени мнението и от тях, а явно и психическото му състояние не отстъпва на глупотата герберска.
154
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
164 - TA TEZI 120 MILIARDA DETO GI TARSI6 SAM GI SKLADIRAL U DOMA . AKO ISKA6 DA SI GI VZEME6 VAV VID NA LA*NA . MINI TVA OSTANA GODNI SA S NADPIS " KOMUNISTI4ESKI LA*NA " PROIZVODSTVO 1917 god S GARANCIA ZA VTORA UPOTREBA
153
1
 
2
 
! Отговори
НЕ НАЯЛИ СЕ преди 11 години
"Спрете да крадете".
152
3
 
7
 
! Отговори
Волен е Прав преди 11 години
ПО ВРЕМЕТО НА ПРЕХОДА ЗА 23 ГОДИНИ СА ОТКРАДНАТИ 120 МИЛИАРДА ОТ МИЛАТА НИ РОДИНА!!!!
151
1
 
1
 
! Отговори
162 преди 11 години
Баце стабилен си, ама това са си чисти популизми, говори с факти и аргументи. Ако не знаеш какво значат тези думи ползвай тълковен речник!
150
0
 
1
 
! Отговори
До158 преди 11 години
Забравих да спомена че на Костов също има мокри поръчки е разликата е че не ги е изпълнявал сам . И да не забравя да кажа че големите пари са му от Турция той се одупу не по-малко от ДПС Да добавя и Мартин Димитров как посети и придаде стоиност на конференцията на СИВИТЕ ВЪЛЦИ В СОФИЯ
149
1
 
0
 
! Отговори
До 160 преди 11 години
Знам ме това е невъзможно, но ми дай няколко примера с които си се запознал ЕКСПЕРТНО!
148
5
 
3
 
! Отговори
До158 ЛУД преди 11 години
Кражбите при КОстов са ОГРОМНИ съсипията тръгва именно от негово време . Нито Костов нито който и да било след а и преди Жан Виденов не е мислил за народа и държавата . Това което се получи беше наказателен сценарии защото човека се бе одклонил от правия път . А именно премахване на народа от земята и собствеността му .
147
6
 
3
 
! Отговори
Бени преди 11 години
Волен пак не си е взел хапчетата ! Той един вой на джамия неможа да спре че правителство крепеше а те ти се смяха . Волене и ти си от тях върви си в мир крадецо . Я кажи как направи телевизията с какви пари ? И от къде намери15000 евра да водиш Деница в Париж на туризъм ?
146
3
 
6
 
! Отговори
До 156 преди 11 години
Баце по времето на Костов коворим за миналия ВЕК, човека си имаше един проблем наречен виденова зима. Заплатите при другаря виденов удариха рекордните 3 долара. При такова ла*на мислиш ли че Костов е имал време да мисли за такива глупости. Въпреки това ако някой успее да направи такъв икономически ръст в рамките на един мандат отивам и гласувам за него. Това обаче е като мираж.
145
2
 
4
 
! Отговори
DeDe преди 11 години
Връзвайте го тоя докато е време.
144
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствените аргументирани решения на Костов са: на кого да подари солидни парчета от държавното имане! И понеже подари де що има, сега ще почне да подарява подземните недра на ухажори като Шеврон!
143
11
 
18
 
! Отговори
Време е преди 11 години
Костов е един от главните виновници за разрухата и разграбването на България. Трябва да бъде осъден за геноцид над народа. Но, първо трябва да си върнем смъртното наказание в НК.
142
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волене и ти си виновен за сегашното положение на България ти и РЗС то дадохте съгласие на парламента да продължи ГЕРБ .Още преди щяхме да иъгоним ГЕРБЕРите от власта и Бзлгария нямаше да дойде на това състояние. предлагам итеб и Янето заедно с Гербарите за затвора
141
11
 
13
 
! Отговори
Lili Barbie преди 11 години
Бравооооо!Само АТАКА!!!!!ДАВАЙ ВОЛЕНЕ КВО ЧАКАШ!!!!ПОЧВЙ ГИ