Откриха Vivid Sydney
Откриха Vivid Sydney
Току що се състоя откриването на фестивала Vivid Sydney. В продължение на 2 седмици, всяка вечер, целият град е осветен с цветни светлини. Върху сградите има 3D мапинг, както и воден мапинг (върху водна завеса над залива и се прожектира балет). Животът е прекрасен, живейте го и вие! Снимка: от Сидни Ав$$тралия | 22 май 2015 15:26
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
3649
6
0
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Виж сега, аз не съм велик като тебе. Обикновен човек съм, имам си малък бизнес, Печеля колкото да си плащам сметките и да остава нещо за черни дни. Дотук са ми амбициите и не ми трябва повече. Живи и здрави и наздраве!
4
0
 
3
 
! Отговори
Някой преди 8 години
До СидниВиждам, че си наясно с Испания и испанския. В " Mercadona"-та няма българско сирене. Имаме си " български " магазин, там има от ракия до лютеница. ФФФафли също. Какво друго му трябва на човек? А опашката за безработни е за тия, които не искат да работят. Другите си намираМЕ работа. Поздрави на всички от Cullera!
3
2
 
0
 
! Отговори
от Сидни Ав$$тралия преди 8 години
До Някойдам, знам живял съм там. Фаята е много яка подобен празник няма никъде. Чух че тая година куклите гонили към милион до аюнтаментото. От как удари кризата там чух че опашката за безработни стига до пуертото :) В научния институт никой от колегите ми не остана, всички са се изнесли по други държави повечето са в други западно европейските държави от които бяха дошли.Я кажи пуснаха ли в меркадоната българско сирене?
2
0
 
2
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Много красиво, браво Сидни! Поздрави от Испания! И тук не е зле.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мокро е защото заваля което беше идеалната възможност да направя хубави снимки без хора в кадър. Ще ви снимам и водния мапинг уикендапоздрави от дъждвно Сидни Ав$тралия