50км навътре в джунглите до Сидней
50км навътре в джунглите до Сидней
50 км навътре в джунглите, където стигам само с електрическия ми байк и нищо друго. Всякви МПС-та с двигател с вътрешно горене са ЗАБРАНЕНИ. Пробвай да влезеш с мотор или АТВ и ти го конфискуват.
Така че зимай си таралаясника с който не можеш да впечатлиш дори ученичките от кварталното католическото училище и марш обратно в предградията на Сидней сред муджахидините, на тия квартали им викаме мидъл ийст. Когато дойдеш да живееш в центъра на Сидней при нас белите, ми се обади клош Снимка: от Сидней Ав$тралия | 27 юли 2020 08:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
22
3914
5
12
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
x преди 3 години
Сиднито е Н1. Най-добрата част от тоя сайт са неговите коментари. Много ме забавляват... речника му е елементарен, но пък е чаровен. Само е малко тъжно, че се опитва да си внуши че щом има парици и ходи напред назад, значи трябва да е щастлив.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Сибир има такива места. Един човек се пада на 1 км/ квд . И там в тия руски федерации може с електричка, може на дизел няма ограничение. Няма глоби.
15
0
 
9
 
! Отговори
Korean soup преди 3 години
И защо ми изтрихте коментара?!?!?? Да не съм използвал нецензурна дума? Да не би да съм обидил някого? Или просто цензурирате, който не е в тона на това, дето на вас ви харесва. Те затова сме на опашката по свобода на словото. Жалко, много жалко за вас.
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз му обяснявах за тия дестинации като Лондон, Париж и Маскви, ама той каза че му било скъпо и отишъл в Аустрейлиа видиш ли. Долара там евтин и му е добре, кара си пикап Тойота, кара колело, чисти тоалетни и си живее живота, пък ние европейците да му мислиме.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама той в 5 сутринта рабочи по важнити ИТ проекти ти не знаеш ли хахаха Извънреден труд и той да си купи Ауди хахахах
12
15
 
4
 
! Отговори
cky2kbg преди 3 години
направил съм още снимки на уникални места до които се разхождам около Сидней. Щом не ви харесват моите снимки, а вместо това се кефите да някав клош дето снима избушилите Аудита по улиците на Сидней и то без знанието на собствениците им, то това само показва колко сте оскотяли. Щом се кефите на избушилите Аудита, това е върх за балканския клош. От тоя бит и културата не сте мръднали! Няма да се цивилизовате скороЕто ози паспорта миbit.ly/3b8OCvbbit.ly/3efqusDПовече снимки НЯМА да ви качвам!
11
2
 
4
 
! Отговори
cky2kbg преди 3 години
До cky2kbgКлош
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До cky2kbgIдиЪт ... стига ги пуска тези корици на паспорти никой не знае как изглеждаш Никой не го интересува.Публикуват ти снимките защото става трафик откоментари
9
16
 
4
 
! Отговори
cky2kbg преди 3 години
снимката е моя, това се намира зад Тери Хилс, лонг трейл се казва. Мога да ви кача още снимки, тази е една от сполучливите снимки. Живея до центъра на Сидней и оня клош с издухалото ауди го каних да дойде с мен уикенда до някое красиво уникално място. Но той не се появи, явно се притесни че като свърши асфалта ще седи тъп0, докато аз си свалям е-байка от автоматика ми и перкам из джунглата с 30км/чавстралйския ми паспорт и шопинг картиbit.ly/3b8OCvbbit.ly/3efqusDза да ви олекне
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха появи се един , който наистина живее в Сидни и пуска реални снимки и нашто байк клош че изперка горкото.До сега бръщолеви само приспивни клош изрази.Сега и в заглавията му личи ,че е комплексар.Голям клош комплексар.
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя още сънува Аудито .Добре го нахрани колегата с Q8.Стой там в жунглата.Там зимата е гуусто.
6
2
 
18
 
! Отговори
Зимам си Байка преди 3 години
Болен психо. Зимай си клошарската тойота и клош байка и в Карлуково те чакат.
5
1
 
13
 
! Отговори
Другаря Снегов преди 3 години
Търсиш в гуглето снимки rainforest sydney with mountain bike и излизат всички които този не добре с главата пуска тук
4
1
 
11
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Психи4но нестабиуен кло$$
3
1
 
12
 
! Отговори
Клош Гущер преди 3 години
В СиднеЙ съм ... пак ми изтърваха интернета
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ако ти беше толкова хубаво в Сидней, дали щеше да имаш нужда да го изтъкваш? Реторичен въпрос.
1
0
 
16
 
! Отговори
Митко 26 см. преди 3 години
Клошът отново със снимки Зети от NGПълен клош менте уж от Сидни ама пише както говори с димитровградски диалект.Абе менте клош