dnes.bg в джунглата на Оз
dnes.bg в джунглата на Оз
снимката съм я правил на Пейнта? На Фотошопа? Снимал съм я в Димитровград? В Ямбол? Горна Оряховица? Долна Митрополия? Купих я от Ебай за 10 долара? От Лидъла? От Централна Гара? Снимал съм я в Европа? Америка? Азия? Африка? Северния полюс? Бутоните отляво на е-байка, са за да си викам асаньора? Да викам такси? Лодка? Подводница? Давайте предположения молиМ!
Живота е прекрасен, живейте го и вие. Поздрави Снимка: От Сидней Ав$тралия | 22 ное 2020 22:52
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
34
1683
3
7
Напиши коментар Коментари
30
0
 
8
 
! Отговори
Aaa преди 1 месец
Като твърдиш ,че живота ТИ е без българи Какво правиш тук????????
В този сайт .Нима не е БГ нима хората които пишат тук не са БГ.
Нали не искаш да имаш нищо общо с БГ.Нали си чуждоземец земноводен.А ...сега ми става ясно.
Ти си сам в Жунглата и няма с кой да си общуваш и понеже месните те усещат че ги Ганьо Пак си с БГ родата.
29
4
 
0
 
! Отговори
cky2kbg преди 1 месец
До Б.Г.
Да за това говоря, селяния и гъзарията която домъкнаха, преди не беше така. Групата я знам от преди 5 години още, знам и кои ходят. Групата нито се вижда нито излиза в търсачката. А аз фейсбук никога не съм имал. С българи в чужбина за 10 години съм срещнал само 2ма приятеля но те са в Европа. Останалите ще те предадът продадът или завлекът. Ако нямат изгода от теб не ги интересуваш ако ще да пykнеш. Живота без българи ти позволява да се съсредоточиш на красотата и насладиш на живота тук
28
2
 
0
 
! Отговори
cky2kbg преди 1 месец
несъразмерен ти е акъла. Телефона е голям. Съпостави го с поставката пред него. Тази поставка краката и се и изваждат като паяк и телефона ляга точно. Снимката е с широкоъгълен обектив което прави кормилото сплескано. Реално кормилото е по широко
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този телефон е поставен явно с помощта на програма ... несъразмерен размер. Съпоставен с размера на кормилото трябва да е с големина на айпад мини 7,9" ....
Толкова много коментари под снимката явно господинът от СиднеЙ? е любимец на редакторите- неговите публикации въртят трафик ;)
26
1
 
1
 
! Отговори
Б.Г. преди 1 месец
Тайни групи ли?
В Амстердам е куцо и сакато, ти да стъпиш тук без правилната виза си 150к назад, ако мислиш да емигрираш сам. Семейство е по две.
Има само една ФБ група за българи в Сидни.
Ни е тайна, ни е скрита. Ако си отговориш на въпросите на български си в нея.
Партито е в обявено там, но с 32 градуса в 11 вечерта не е гот.
Да селтаци дойдоха със студентски визи ама те си слушат чалгата и си ядат чифтета.
В Тази държава няма как да оцелееш с този манталитет, просто няма. Никой не те търпи.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То това е навсякъде по света, ей на и тука в Амстердам, събират се само тези с новите коли и телефони, часовници, всеки крещи щото хората искат да приказват, но не и да слушат щот се имат за най-преуспели и някой трябва да ги забележи. Истинските човеци бягат в чужбина от българщината и странят от други българи по обясними причини.
24
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тая БГ общост я отровиха от няколко години, някой дори решиха че могат да я монетайзват и да я превърнат в пари. Хората се отдръпнаха. Включително тези които направиха много за да имаме секция за гласуване, и консулски дни. И те се омерзиха и си тръгнаха. И аз. Сега разбра ли кога ще имаме консулски дни? на кукуво лято. Не заради ковида. И след Ковида ще са на кукуво лято следващите 5 години. Обади се на новия консул в Канбера да ти обЯсни що. Ще подновяваш документи в Канбера само вече!
23
6
 
0
 
! Отговори
cky2kbg преди 1 месец
но последните години заедно с новодошлите почнаха да домъкват и българската си култура тук на разделението, надмението, заговорничието, криенето, нетърпимоста към другите. И това най много се инфилтрира от новодошлите, почнаха с тайничките фейсбук групички да се криете, спотайвате, заговорничите, да се затваряте от различните по стари или по млади. Ако искам такава токсична среда и общост мога да ида в БГ
Когато дойдох бях щаслив че заварих изградена сплотена общост без балканщината тук
22
6
 
0
 
! Отговори
cky2kbg преди 1 месец
да знам го, може да мина, ама като гледам каква жега е днес мисля да пообиколя крайбрежието или да се гмуркам в един нов залив който наскоро открих, и има риф там, защото видях много гмуркачи.
БГ партитатата ги организират по скритите фейсбук групички което разруши и фрагментира общноста тук. До преди години събиранията бяха с много хора и който да дойдеше гарантирано намираше хора с които да общува и това създаваше голяма здружена общост защото всеки искаше да дойде и имаше за какво
21
10
 
2
 
! Отговори
cky2kbg преди 1 месец
До Б.Г.
къде е БГ партито? В коя част на Сидни? аз съм в източната след Операта преди плажовете? Партито да не е у Моунт Друит или Пернит при боганите?
А това че нищо не произвеждаме, говори що за турбо диви балканци тръгнали да се изказват за светове далеч от културата и бита им. Сблъсък на цивилизации направо, както по времето на Колумб балканци и Новия Свят
Ако някога сте влизали в Колса (това са големите супермаркети) ще видите поне 50% а може и повече от всички стоки са Мейд Ин Аустралиа
20
6
 
3
 
! Отговори
Б.Г. преди 1 месец
Няма Холден вече и Форд няма.
И двете фабрики затвориха преди няколко години.
Дори и Холден, като марка е закрита. ГМ не им се развивала и край.
Реднек на местен се казва Боган.
Спортния пикап е гот, ако си бачкатор, хем 300-400 коня, хем си носиш багажа.
19
2
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 1 месец
айде не се надувай да не пуснеш нещо, аз не съм видял нищо с марката мейдин острелия, а да едни вина дето и за оцет не стават. Айде да спирам да не ти развалям детските представи за света, затова белите юарци избягаха от н-ския погром първо в австралия и ню зилънд ама като видяха каква скръб е там се преместиха в Англия и Холандия, британците, дето търсиха слънцето там и си транспортираха колите да не се набутват с австралийски бангии и те след година-две драпаха наобратно.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"...всичко е в пъти по скъпо от Европа а най печелившият биснес е внос на автомобили втора ръка"
Да си представиш една от най развитите страни на Планетата, която е сред първите места в всички класации по индекса на човешко развитие, като Дупнишка авто-морга за "нов внос", ами ти трябва да си за награда Дарвин за най див 6алканец. А сравняването на цели континенти кое всичко е по скъпо, се едно сравняваш смесения магазин на центъра на селото ти с съседното, вече е турбо-ганьовщина родна картинка
17
11
 
1
 
! Отговори
cky2kbg преди 1 месец
До Анонимен 15
ти айфон с джойстик виждал ли си? Какъв айфон те гони? Какво мислиш е това в горната част на телефона? Вградено е, както и бутоните в долната част но те не се виждат.
До Б.Г. ти да не си Дражето с песента Ямбоол е града, Ямбоол е стила? Нищо лично към Ямбол, не го знам дори на картата къде.
Къде е Вивариум? Къде е БГ партито? В коя част на Сидни? аз съм в източната след Операта преди плажовете? Партито да не е у Моунт Друит или Пернит при боганите?
16
0
 
10
 
! Отговори
Б.Г. преди 1 месец
К'во стаа Ямбоол? Какво се снимаш в Ботаническата или пък си в Сентениал? Каква е тази джунгла? Джунглата маи е в друг щат?
Да питам жена ти знае ли какви ги пишеш тук?
Ще идваш ли на БГ партито в събота във Вивариум да се видим на по ракия?
А за 6-те цифри, ако почваш с 2 или 3 след такси не си много гоуем...
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тва айфон 6 или СЕ, много сте назад там в аустралията с новите технологии или за толкова ви стигат гущерите? Аз бях там замалко и ми направи впечатление че всичко е в пъти по скъпо от Европа а най печелившият биснес е внос на автомобили втора ръка с карго.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Телефона на кормилото е неестественно голям и прекалено изкуствено поставен.
13
17
 
5
 
! Отговори
от_CиднейAaвстралия преди 1 месец
Поздрави и на Гущера в Норге, който става финансово красив и всички които са част от Другата България която е на 3 океана и не са крепостни селяяни от 18 век. Срещу Операта в Сидней има надпис 'човек заслужава това което мечтае'.
Може пак да ви направя някоя снимка
12
17
 
4
 
! Отговори
Сидней 2 преди 1 месец
Cky2kbg остави ги тия клошове от нищо не разбират . Да си стоят в землянките а ние да си правим гущерите.
11
1
 
25
 
! Отговори
Джукър преди 1 месец
Чалга сeляк. Казвай на хората там, че си поляк или нещо такова, че голям срам с теб.