квартален спасителен хеликоптер в Сидней
квартален спасителен хеликоптер в Сидней
-33.993935°, 151.249696° са кординатите. Кварталния хеликоптер обслужва околните квартали. Всяка болница има площадка за кацане на покрива. На по големите болници кацат на всеки час. Поздрави от Сидней Ав$тралия. Снимка: от Сидней Ав$тралия | 07 юни 2021 23:38
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
22
1168
2
7
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ами Синдьо, вече втора снимка от това място - да не би да искаш да ти пожелаем все с такива хеликоптери да се возиш? Ако беше наистина щастлив нямаше да се занимаваш с такива глупости.
17
0
 
1
 
! Отговори
Един веселяк преди 1 ден
''Точното място не е важно за да си живея живота сред най красивия край на Планетата с жена ми и децата ми''. Тогава , какво се скъсваш да възхваляваш Сидней и Австралия. Най сетне кандиса . ''защото е трудно да се определи точно най-красивото''. Тогава , за какво се опутваше да ни убеждаваш , че само ти живееш на най-райското място на планетата. Не искам да те съдя , но леко почна да се извърташ диаметрално противоположно.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Защо всички добри за живеене места са далече от държави в които е имало комунизъм!?! И какво сме виновни ние, днешните българи за това наследство!?!
15
2
 
1
 
! Отговори
до 13 преди 2 дни
Я покажи Сфия къде е, или някой друг по-голям български град, как са условията за живот там? Тя Австралия и останалия цивилизован свят е ясен, ами ние българите как ще я караме като погледа ни е все в чуждите канчета?
14
2
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 дни
До 13, през последните години има по няколко австралйски града в топ 10, вкл. Сидней. Май Аавстралия е единствената държава с повече от 1 град в топ 10. Мисля че миналата или по миналата Сидней беше по напред. Точното място не е важно за да си живея живота сред най красивия край на Планетата с жена ми и децата ми. Затова казвам СРЕД най красивия край на Планетата защото е трудно да се определи точно най-красивото. Може да не е точно Сидней а някаде наоколо. Важното е че съм сред тия места. Поздр
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Оукланд оглави годишния Global Liveability Index на The Economist Intelligence Unit (EIU). Ето и останалите :Осака, Япония Аделаида, Австралия Уелингтън, Нова Зеландия Токио, Япония Пърт, Австралия Цюрих, Швейцария Женева, Швейцария . Нещо Сидней се губи , нали бил най добрия град в света. Какво става австралиецо.
12
1
 
5
 
! Отговори
До клепоухия преди 3 дни
Ами ще качваш , като те толерират от dnes.bg , или си на хонорарче то нормално само твои картинки да качват.
11
1
 
9
 
! Отговори
иСточни квартали преди 4 дни
Пускай повече снимки, забавлявай ни!
10
7
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 дни
До 6, сам си плащам ве пич. Не ми коства нищо, само няколко сгънати А4 и като видя нещо интересно ви го щраквам, да ви гледам африканския сеир. То не беше че снимките са крадени, то не бяха фотошопи. То не беше че съм нереален. То не беше че съм в Люлин Ямбол Димитровград. То не беше че ми плащали от днесбг. Абе забавлявате ме максимално. И още снимки съм направил ще ги кача като имам време
9
6
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 дни
До 7, още по забавно е да чета коментарите под статии за държави от 4-тия свят и отдолу как едни африканци се подиграват на други такива. Като първите африканци дори събират капачки за кувиози докато оскотяват сред африканския пейзаж и се мислят за нещо повече другите африканци. Смях. Поздрави от най райския край на планетата, Сидней Австралияя. Показвам ви кварталния хеликоптер за спешни случаи. Забележи, кварталния! дето обслужва источните квартали. Кацат на игрището което всеки квартал има
8
2
 
5
 
! Отговори
До анонимен 7 преди 4 дни
Ами как го харесваш сиднито вземете и се оженете.
7
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Моля редакцията да игнорира хората, които се възмущават. Аз се кефя на снимките на Синди и искам да гледам и да чета още от него. Кой каквото да казва, всеки има право на мнение и свобода да приказва каквото си иска, аз пък искам да чета редовните писачи тука.
6
4
 
11
 
! Отговори
О.Уайлд преди 5 дни
DNES.BG, вижте какво намерих да пише в собствените ви правила:- - -Какво съдържание не се препоръчва?* Спам или повтарящи се публикации.- - -Предполагам, че въпросният потребител ви е на щат т.е. плащате му, за да пуска глупости. Знам какво ще ми кажете - като не ти харесва, не чети. Ами ето, спирам да ви чета. Вероятно няма да ви липсвам особено. Наясно съм, че както повечето медии в БГ, и вие сте жълти. Ами успех! Ама да не ревете после, че тоя или оня ви цензурирал. Сбогом.
5
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 5 дни
Защо се дава трибуна на един и същ комплексар, който не знам какво работи, но нон стоп е по форумите?
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Хаха. България ще се окаже на едно ниво с Хаити. Пародия на държава.Гледах един материал за Австралия, някакъв превишил скоростта на магистрала с над 100км/ч. Следва конфискация на колава и съд.В България
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Стига вече dnes.bg . Какви са тия едни и същи снимки от един и същи човек..Това дискриминация ли е или сте много зле и никой друг не ви праща снимки. Има и трети вариант , ама всички го знаем.
2
0
 
10
 
! Отговори
Баба Генка преди 6 дни
Бабе, прати навам един вертоует, че наште ги използват само да гледат дека са нивята със веселите плантации
1
0
 
10
 
! Отговори
Basic Grammar Rules преди 6 дни
КварталнияТ хеликоптер... Големи, по-големи, най-големи... PS Senior Design Engineer in Silicon Valley