Испания
Испания
Междублоково пространство в Мадридско предгадие Снимка: Найден | 12 юни 2021 23:19
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
25
4462
5
7
Напиши коментар Коментари
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бъдещето е на Азия. Тайван е по-богат от Франция вече.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малагено, защо сравняваш цени на жилища в дълбоката провинция на Испания със София?Сравняват се цени столица-столица. Провинция - провинция.То междувпрочем колко евтини жилища си купил в Испания?
8
0
 
4
 
! Отговори
Да не преди 2 години
качвам снимка от Елхово-също си има чар връщаш се 100 години назад- не на всякъде може да се види подобно нещо!!
7
1
 
9
 
! Отговори
Ако си преди 2 години
посещавал тези три държави, който изброяваш, ще видиш, че нямат нищо общо помеждуси!!! Испания кал ще я сравниш с Гърция - виждал ли си транспорта в Испания, А в Гърция???, А инфраструктурата, здравеопазв. Не бъдете толкова тесногръди. За за какво са ви тези телефони поне отворете вижте някоя снимка някой видеоклип, прочетете някой материал, стига с това говорене наизуст, Стига с тези предразсъдъци, относно безработицата не сме 2010 година е 2021 в Испания 8 милиона имигранти на 50 мили
6
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обективно, Испания изобщо не е от най-развитите страни в ЕС, имат огромна безработица, но като цяло хората там са много по-отворени и по-добронамерени към българските емигранти отколкото на други места.
5
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Испания, Италия и Гърция не са Европа за мене. Прехвалени, задължени до гуша с ужасна бюрокрация и масов непотизъм на всички нива. Северно-африкансия ген в тях преодоля.
4
2
 
24
 
! Отговори
до 3 преди 2 години
Веднага ти давам факти- инфраструктура може би най-добрата в Европа, Железопътна мрежа най-добрата в Европа и четвъртата най-добра в света здравеопазване шесто място в света, според Bloomberg в топ 10 на държавите с най-висок стандарт на живот. Мога да изброявам и до утре хиляди неща за съжаление явно ти не си ходил в училище имаш нужда от такова отиди и се образовай!!!
3
30
 
14
 
! Отговори
х преди 2 години
Абе, в какво точно е по-добра ромската Испания от България? По равнище на образованието ли, по какво? Испания е фактически фалирала държава, толкова набъкана с външни дългове, че се чудя как съществуват. Преди години се оплакваха, че безработицата сред младите е над 60%, сега не съм чел за тях. Имат някакви курорти, които наистина са на ниво и дотам. Селскостопанска държава за обслужващ персонал. Затова бе в категорията от ЕС на държавите PIG преведи си сам какво значи това.
2
6
 
23
 
! Отговори
Malageno преди 2 години
Това е нормална държава, няма нищо общо със България и някои цени на жилищата са по евтини от надутите цени в София.
1
3
 
31
 
! Отговори
Хиподрума преди 2 години
Испания е изключително изпъната и подредена държава