малко вирОс в Сидней Ав$тралия?
малко вирОс в Сидней Ав$тралия?
-33.865604°, 151.213306° са координатите. Центъра е прекрасно когато няма коли и хора. Дайте мощни турбо-аграрни включвания, аз съм в ЯмбУл, Люлин, ДимитровграТ? Снимките направих на фотУшоБ, ПейнтбръЖ? Аз съм нерИАлен? Лок-даун Нок-даун? Поздрави от Сидней Ав$тралия! Снимка: от Сидней Ав$тралия | 30 юли 2021 13:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
141
7355
38
31
Напиши коментар Коментари
123
0
 
2
 
! Отговори
overthehillzinamaina преди 1 месец
Какъв е тоя ***?
122
4
 
5
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 1 месец
Пепи днеска е почивен ден . Под почивен ден , разбирай че няма бизнес срещи из делова София . Пепи днеска ще измее двете крави които притежава . Ще си направи крем карамел с мляко от фермата си . Яйцата също от там . Така се живее илядо години . София дава кинтите , а фермата покрай Реброво - храната .
121
2
 
11
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 месеца
Няма да пращам повече. Щот съм общ работник. Не знам за никакъв Австралйски говермент. Никакви секретни проекти. Аз съм затворник. Не мога да се прибера вкъщи. Снимките ги крада от гугъл. Живея в Ямбол, Люлин или наоколо. Не зимам 5 цифрена заплата в долари. Зимам 700лв. Плащат ми да пиша тук. Гледам крави, овце. Под домашен арест съм, не излизам навън. Починал съм от КОВИД. Не разбирам от ИТ, компютри и др. Мия чинии, гастербайтер съм все пак. Нямам семейство, жена деца. Пълен непрокопсаник
120
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хайде сменяйте тази снимка, омръзна ни вече, а и доста коментари събра. Утре/днес Синдьо ще се разходи с байка в позволения му периметър и ще ни направи други снимки. След това ще има място за още стотина коментара за разтоварване на работа.
119
1
 
5
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 месеца
117 помня че ми писа, прав си! и съм решил да ставам рано пиле, ще имам повече време да скитам навън. Сега проверих радиуса ми е 10км за източно Сидней, а не 5 както някакъв дезинформатор ръси фейк новини по долу. Ама и 5км да е стигат да обикалям из центъра или плажовете на Сидней, и да ви щракна някоя снимка.До Пеуник, ако искаш природа миналия месец щраках и качвах само природа няколко снимки. А ето една от най старите ми снимки тук качена 2014г. ПОБЕДАТА НА ПРИРОДАТА потърсия я излиза първа
118
1
 
2
 
! Отговори
Пеуник преди 2 месеца
Да беше поне снимал природа, а то бетон, който ти закрива слънцето.
117
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Синдьо, писах ти преди - стани РАНО и започни деня в 6ч със силови упражнения, след работа един крос и така ще си лягаш в 22ч. Няма човек, който да стои по нощите и това да не се отрази на здравето му, най-малкото ти се повишава кръвното, това не го забелязваш сега но след време ще съжаляваш. Не се фукай по форумите, не дразни хората защото това се връща като бумеранг на тебе колкото и да се правиш на непукист. Не си лош човек, но имаш много недостатъци.
116
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не спи оти е дърт, затва. Нии дъртите вампири предремнем 3-4 часа, след тва ококорваме едни очи, сон не ни фата.
115
2
 
10
 
! Отговори
Ози Бози преди 2 месеца
Пак се издъни за 100-тен път .На острова е 4.30 сутринта.А нашия байкмен пише якоооо от якото Ямболче.
114
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе, ***, не е възможно да имаш проблеми с майчиния си език и да научиш втори език по-добре. Това е научен факт, за справка един от най-известните лингвисти в света Чомски. Естествено, че начина на писане и изразяване е важен, точно това те различава от уфчарите, на които се присмиваш. Нямам намерение да ти правя тест по английски, но най-вероятно говориш и пишеш ужасно с капацитет около 200-300 думи и хората ти се подиграват зад гърба.
113
5
 
4
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 месеца
Защото си въобразяваш че някъде в реалния живот провеждаме матури по български, с което да блеснеш колко си грамотен, а аз неграмотен. Браво, Отличен седни си! Като стара даскалица. Жалко че не е 24 Май да ти го честитя. И да се изтъкваш с 4 езика, едва ли някой в чужбина го интересува че му знаеш родния език камо ли да ти плаща. С този манталитет ме съмнява да живееш в чужбина. Аз също знам 2 чужди езика и съм живял в западна Европа, и 10г. в Сидней, и езика не ме прави нещо повече от местните
112
0
 
7
 
! Отговори
Анлеларийй преди 2 месеца
Пак изпълзя от землянката тоя непрокопсаник Сиднито.Форевър .Нямаше да пише уЖЖ.Къде ти ,този комплексиран недодялан уффчаар.Бил казал на тоя да прави филм за ОЗззз и да му снима квартала. Ама голям смях.Чак да ти дойде да го тепаш тоя слаб Айти Фотошоповввв Африкански Кукер като тоя .(Тошко Африкански Ямболски Кукерски)
111
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Откъде си сигурен, че пиша от България? А и да пишех от България това не ме прави с нищо по-долно от един неграмотник, живеещ в държавата на уфчарите и английските каторжници.
110
1
 
3
 
! Отговори
Баба Генка преди 2 месеца
Бабе, как си, бабе? Ка ти се отразява нокдауна? Не ми аресова тази снимка, като снимаш природата по ми аресва, шо е тва? Стъклени блокове, бегай нанам.
109
4
 
1
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 месеца
Не знам колко неграмотен съм за да живея тук и имам син паспорт. Ама ти грамотния събирай капачки за кувиози и метай пачки на комисар Попов в к`февата зона. И се готви за 4ти Нок Даун есента в землянката пак. В Сидней източните квартали са 10км радиус на движение. И 5км да станат, пак стига да ти щракна пак снимка от центъра или плажовете. Квартала ми го има на видеото на Слави Клашера, което му "предложих" да ви направи за образоване на панелистанци
108
0
 
6
 
! Отговори
Неграмотен фукльо 2 преди 2 месеца
Между другото, разстоянието вече е 5 (ПЕТ) километра или 3 мили. Внимавай да не те арестуват, че да не прецакаш синекурната работа по нищоправене за правителството в държавата на овчарите.
107
1
 
6
 
! Отговори
Неграмотен фукльо преди 2 месеца
SYDNEY, Aug 12 (Reuters) -- Extra Australian military personnel may be called in to ensure compliance with lockdown rules in Sydney, the New South Wales state government said on Thursday, as the highly infectious Delta coronavirus variant spreads into regional areas.---------Владея свободно 4 (ЧЕТИРИ) езика. А ти не владееш нито един. Превода за неграмотни като теб е предоставен от преводача на Гугъл.
106
2
 
1
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 месеца
Войници, тюлени, командоси, нинджи патрулират по улиците тук. Хаха! От 30 години не си сменял радиоточката. Излез от землянката преди пожараите да те достигнат. И запиши някой езиков курс по Евро-програмите за ограмотяване на етн0са. Да можеш да четеш малко англйски преди да ръсиш. До 10км от дома се разхождаме където искаме, ако кажем че се "упражняваме". На мене Операта и плажовете са ми в радиуса. На видеото на Слави Клашера можеш да видиш квартала ми. В западните квартали е 5км радиус
105
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ти си толкова отнесен от вихъра, че даже не следиш местните новини от Сидни. В момента армията и войници патрулират по улиците за да контролират спазването на домашния арест. Мога да пусна линкове, но политиката на това издание е да трие такива коментари.
104
0
 
5
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 месеца
Добър Фотошоп с ниска резолюция .Начинаещ ИТ . Тревата от ляво е завъртяна по маркучето за спирачката .Трябва още работа .