С байка
С байка
Не се гмуркам, но.съм с обикновен байк ( нямам ток ) да заредя ел байка.
Срещнах крокодил… Снимка: Синдьо | 17 сеп 2021 22:43
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
39
9779
5
10
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
оу шет ... преди 2 години
е положението буквално. Евала, добър си хахаха. Само се обърках тоя крок в Австралия или във Флорида ти се мярна?!https://unofficialnetworks/2021/09/13/mtb-rider-jumps-alligator/
32
0
 
5
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
Само да ви кажа, че Великия Синдьо, кара една избушена тойота на над 12г. Ако го питаш що? "не му било приоритет" да я сменял. Какъв приоритет говори тоя лузър не разбирам?! Хората с нормални доходи въобще и не го мислят това.
31
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синдьо вече не пише тук. Случайно го засяках в съседното издание Автомедия. Естесвено, и там се фукаше със заплатата си и се подиграваше какви трошки карали българите. Даже обеща да си купи ресторант в Сидней за да мие чиниите там и така да ощастливи неговите хейтъри.
30
3
 
5
 
! Отговори
Силяк преди 2 години
Лорче, не се напиняй, мила. Тук единственият, който може да се чувства щастлив е Сидней, всички останали сме пропадняци, мизерници и как беше? А, да-клошове. Аз мизерника си хващам самолето и си шетам, па Сидней богаташо за 10 лета само снимки от Австралия качва. От така бря, фани разшетай се малко.
29
5
 
8
 
! Отговори
Lora преди 2 години
Ех СиднЕй, СиднЕй. Колко да е развита тая Австралия да му се невидяло. 5 цифрената заплата в долари там не е чак толкова голямо постижение. Зависи какво можеш да си купиш с тия пари. На мен България ми харесва. Даже много. И като приключа с работата по света ще се прибера в България. От всички места, на които съм живяла до сега - само Кения ми е допаднала и по-точно крайбрежието южно от Момбаса. Там бих живяла. Нито Австралия нито САЩ нито зап. европа.
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както винаги, появява се ЦиднитУ и започва да обяснява колко е велик, защото живее в Астралия. Там той получава доходи, за които ние дори не можем да мечтаем, гмурка се по рифовете, байква и т.н. и т.н. Тоя път е пропуснал на колко километра е операта ОТ ДОМА МУ, но нищо. Можеш да изкараш момчето от селото, но селото от момчето - не.
27
5
 
7
 
! Отговори
SvaKo Ti преди 2 години
Евала батка, направо разплиска легена пак...
26
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синдьо, има ли кадърни психиатри с "Сидней"?
25
5
 
18
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Коя ли е Байка и защо я вози с колело ... това се пита в задачата.
24
20
 
10
 
! Отговори
отСиднейАвстралия преди 2 години
А на другия панелистанец каторжници му се привиждат. Още живее под турско, и после се чудим що това балканско племе е изостанало 200 години в развитието. Познанията му за една от най развитите държави където минималната раб. заплата, МРЗ е 3000 долара. Където хора с професия и образование зимаме 5 цифри месечно чисто долари. Гаnь0 седнал да се притеснява с кой съм комуникирал. Че нали затова съм на 16,000 км, да не комуникирам с панелистанци кат теб. Наслаждавам се на красоти и си харча парите
23
12
 
10
 
! Отговори
отСиднейАвстралия преди 2 години
Тая седмица байках яко, на ден 20-30км. Снимки направих. И гледам тук колко отчайващо са оскотяли панелистанците. Явно вече и Дискавъри не им помага. За най интересната и една от най развитите държави, нашенския Гanь0 разбирането му се изчерпва в умрели в катастрофи, че било същото. Гаnь0, ама тва е при 20 милиона население. Тоест 5 пъти повече ТИ миргаш с таралясника ти. Карали пияни. Гаn00 ама колите ни са масово нови и големи и сигурни. Нищо общо с твоя барутник, дет ще станеш на трансформас
22
5
 
12
 
! Отговори
СиндитУ преди 2 години
Клош менте от Сидни
21
5
 
2
 
! Отговори
Б.Г. преди 2 години
До 19 и 17Ама ти кой беше?Коментираме си неща за пиенето тук, а ти влизаш ни в клин ни в ръкав и почваш някакви несвързани неща за трениране, самолети, кореми.Или си пиши по темата, колко пият в Австралия или си бъркай в носа и прави скулптури после...
20
6
 
8
 
! Отговори
До 19: преди 2 години
За какви гейове пишеш? На хората, които се занимават редовно със спорт вие с големите увиснали кореми сте смешни и жалки.
19
2
 
4
 
! Отговори
do 17 преди 2 години
Мога ли да обобщя за теб - комплексиран г е й (заглеждаш се по мъже в самолетите), който си мисли че като тренира ще живее 150 години.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къв спорт, качваме се с мотора на ток, после две бири и надолу летим доунхил. Иначе тоя е откраднал снимката на човек от флорида, но то тук всякакви чешити има, но лудия е тоз който им се връзва.
17
6
 
14
 
! Отговори
До 16: преди 2 години
Ще те помоля да обобщаваш за себе си и за твоите най-близки познати. Аз съм българин на средна възраст и не съм пил алкохол от години, спортувам редовно и когато влезна в самолет с хора от Германия, Великобритания, ЕС, САЩ моето тяло е много по-натренирано от над 90% от мъжете, дори доста по-млади от изброените преди държави. Да не говорим за безопасност при шофиране. Сидни не ме интересува и едва ли ще стъпя там, нека да бъде блян за индийските инженери и китайските милионери.
16
6
 
4
 
! Отговори
Б.Г. преди 2 години
Пием и караме по селата. В Сидни точно пиенето и карането не върви ама хич... В БГ май му викат холандски метод за проверка - затварят една лента на пътя, 10 полицая с дрегери, един само седи и отбива по 10-15 коли. Застава другаря Ушев и ти вика G'day брой до 10, без мундщук без нищо. Броиш и, ако си добре си ходиш. Спират в петък вечер, събота и неделя от 6 сутринта и когато са на кеф във всяко друго време. Но на различни места и все гадни и трудни за бягане, ако се завъртиш или отбиеш гонят.
15
1
 
7
 
! Отговори
до 12 преди 2 години
В Австралия масово пият и карат, нормално е да отидеш на кръчма с колата си и да се прибереш пиян залян, на никой не му прави впечатление, е, ако караш на зиг-заг има вероятност да те спрат и глобят, но ако носиш на пиене си ОК.
14
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синдя ако кара такъв байк ще си счупи врата. Снимката е скрийншот от видео във Флорида и това е алигатор. Ако Синдя види крокодил на 1м от себе си ще получи сърдечен удар. Синдя, драскай кодовете там, имитирай пред говернамента, че работиш и пускай повече умнотии тук да ни развличаш. Най-вероятно ще пишвш в тоя сайт и като те изритат в някой старчески дом в Австралия.