Сватба в Полски Тръмбеш
Сватба в Полски Тръмбеш
-33.871861°, 151.212963°са кординатите, Полски Тръмбеш. Ядоха пиха и се биха. Сватбата завърши подобавашто с кютек и сръпска музика. Младуженците дадоха корбан, а аз измих чениите. Газтербайтерче съм все пак нали? А може и да е фотушоп, щот булкъта я рисувх на пейнтбръж? Но тогава как ще съм мил чении на пейнтбръж? Моля агрономите да обеснят, а даскалите да бруят правуписните грежки. Поздрави от Сидней Ав$тралия Снимка: От Сидней Ав$тралия | 03 мар 2022 22:28
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
144
27512
11
46
Напиши коментар Коментари
117
10
 
20
 
! Отговори
До редакцията ДНЕС: преди 1 година
Кога ще махнете тази глупост?
116
10
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
Един се изживява за д-р Куин Лечителката, раздава ми диагнози за добър ден, дислексии кво ли не. Друг се изживява за П. Хилендарски и ми брои грешките сякаш живеем в роман на И. Вазов от 18век. Трети е Джеймс Бонд, търси ми координати да ме докладва на тайни служби, сякаш сме студената война. Четвърти е бракоразводен съдия, анулира брака ми като обяви че нямам жена. Абе пълен санаторим е да ви четем, само непрокопсали мЕнтали в БГ останаха. Аз пък се разхождах на север от Сидни. Уникално яко е
115
3
 
2
 
! Отговори
Fil преди 1 година
Иначе, ТръмбеШ се пише,. господа джурналисти!
114
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Някой ако има коордианти на Сидни-то да сподели. Сигурен съм, че службата занимаваща се с психично болни в Австралия със сигурност би се заинтересувала от клиничния случай. Точно такива комплексирани индивиди с болни мисли са изключително опасни за едно нормално общество. Трява да се държат под наблюдение, никога не се знае накъде може да избие агресията им. Никога не подминавайте такива знаци - в 99% от случаите такива елементи завършват фатално живота си и завличат и нормални хора с тях.
113
0
 
8
 
! Отговори
tt преди 1 година
верно, къде скриха любовната снимка на синди и кенгурото?
112
0
 
11
 
! Отговори
Купонджия преди 1 година
Къде изчезна сваДбарю менте Синди ?Да не те боксира някое кенгуру ?
111
0
 
7
 
! Отговори
Присмял се хърбел... преди 1 година
Мисля, че 100% е без жена тоя жалък екземпляр. Да е жив и здрав в Австралазия и да не се връща тук. Цървулите може да са западни, но овчата мисъл си е балканска.
110
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо се връзвате на този злобен комплексар? Оставете го и не се занимавайте с неговите психични проблеми!
109
1
 
14
 
! Отговори
Джукър преди 1 година
Мъчи се да замаже милия. Горкото кoмплeкcapче.
108
6
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
Ам повече правописни грежки в зъглавието и текста на снимкъта трудно биха могли да се направат. Спецялно съм се постърал. Само това осмисля пънелния живот в задръстванията и мръсниа въздох, след къпачките и билетчетъта. Съсдавам среда блиска то естествения ти хабитат, за да блеснеш сред себеподобните колко много грамотен си. Свеждъме всичко до ценосната система на твоя бит и колтура. Отивам да се гмуркъм и да гледам миграциата на китовете. Ти посрещай 6ежънци и зяпай миграцията на мини от Одеса
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ааааааахахахаххахахахахахахах
106
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама е важно да се отбележи, че Зима 5 цифри на месец, а на година са 6 цифри, а на петилетка са 7 цифри. Кой от вазе е виждал дори и написани такива цифри ве, панелистанци смотани? Живо кенгуро не сте виждали, а само ви знаят човките. Един абориген зима 4 цифри от говермента през VPN-a и е виждал сумати кенгура, а вие от панелките, кво виждате? Баба ви как си е простряла кюлотите, те това виждате..Да ви не питам и ел байк дали сте виждале некогиш..
105
0
 
9
 
! Отговори
Неграмотникът от ОЗ преди 1 година
Човека нали това ви обЕснява. Вие сте много зле, да знаете. Също така има ел байк и се гмурка из рифовете. А вие Фърляйте пачки на комисар Иванов и събирайте капачки. Той Зима 5 цифри, ве, ей. И не е мyxльо, ако искате да знаете. Хич.хахахаха
104
0
 
6
 
! Отговори
чудех се... преди 1 година
има ли шанс за още правописни грешки....?!
103
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли да качите нова снимка на синдито ? Взе да става скучно
102
3
 
4
 
! Отговори
до коректора преди 1 година
1. Сватба се пише с Т от там идва думата сваТ2.Полски тръмбеш се пише с Шползвайте правописни речници или научете правописа !
101
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"ама колко несериозно е според теб 5 цифри долари месечно, секретни проекти.." само те подсещам, забравил си фабрично затъмнените стъкла да добавиш и 6 цифри годишно. Човек, направи си шаблон и го пействай, нали си професионалист? Виж, че така изпускаш важни детайли. След време ше ми благодариш, че съм те менторствал. Ако получиш нобелова награда ше ме споменеш ли в речта си?
100
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какъв професионализъм може да става въпрос след като си функционално неграмотен с писането на български език? От лингвистична гледна точка уменията ти за писане на английски се намаляват по експоненциална крива на ниво общ работник? За какъв професионализъм става въпрос след като повече от коментарите ти тук са нощно време на Сидни между 1ч и 5ч? Следващите ден-два ти си неработоспобен. За какъв професионализъм става въпрос при този заядлив характер?
99
2
 
0
 
! Отговори
bai_jordan преди 1 година
Ами че да ве, нали и аз това ти обеснявам за професионализма. Инъче ти как мислиш съм стигнал това ниво? С търкане на билетчета и събиране на капачки ли?
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самокритиката е най-важното нещо в професионалното развитие. Ако нямаш правилна самооценка за недостатъците си и не работиш за тяхното отстраняване, не си никакъв професионалист. А елементарната меркантилност е много жалка.