Горкий
Горкий
Град Горкий или Нижний Новгород.
Да миналата седмица бях там и честно казано животът си тече с пълна сила..всичко има, цени нормални само с пътуването трудно. Снимка: ZV | 06 юни 2022 16:28
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
16
9329
9
9
Напиши коментар Коментари
12
5
 
2
 
! Отговори
до 11 Пепи преди 1 година
Аз съм Грут
11
7
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
така е, говорете за истинските цености в живота, като събирането на капачки, търкането на билетчета. Какви са тия безцелни пътувания в Африка и живот в Океания, коралови рифове и жунгли. Истинския живот започва с борбата за олио и приключва на стълбите на болницата. Няма място за малоцени неща кат гмуркане и скиторене по други континенти. Че ти ако не си мятъл пачки от балкона на комисар Попов, живял ли си? Какви автоматици ако не изправяш джанти всеки месец. И гордо да лепиш на челото Евро 15
10
8
 
16
 
! Отговори
пепи преди 1 година
Аз съм пепи . Бивш шофер в Испания.сега съм айти и имам ферма в Реброво .
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само един повърхностен и ниско интелигентен човек може да си мисли, че научаването на древните култури и езици е свързано с отиването в Египет на 50 градуса жега, качването на миризливите камили и правенето на няколко десетки/стотици селфита пред пирамидите. Това е замяна на истинските ценности и знание с някакви измислени и изкуствени ценности.
8
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"За първи път чувам..." --- Гледам и не вярвам на ушите си! Вие сте тотално деградирали хора, изключително повърхностни комплексари. Дори клубовете на анонимните алкохолици са много нива над вас защото те използват анонимността за да преборят един порок, а вие ползвате анонимността за да се фукате, да си измисляте нещо, което не сте, нещо което според вашите ограничени мирогледи е значително в очите на останалите. Дори не съзнавате каква отврат сте.
7
6
 
10
 
! Отговори
Lora преди 1 година
До Анонимен 3За първи път чувам, че пътуването е безплодно забавление. Аз винаги имам цел, когато пътувам. Каква по-добра цел от това да видиш и научиш нови неща, да срещнеш нови хора и култури. Аз сродната душа съм намерила отдавна и семейство имам и всички пътуваме заедно, барабар с кучето. Синът ми е на 16 години, живял е в 4 държави на 3 континента, говори 4 езика и има отлично разбиране и познания за света. Именно излизането от рутината е двигател на развитието.
6
19
 
5
 
! Отговори
bai_jordan преди 1 година
До Номер 5, Ъм нормално е, Пищова е много близо до твоя бит и култура все пак. Ти едва ли някога си виждал наживо кит в природата, нито си бръмчал из Океания из кристално чистите рифове. По вероятно се наливаш с неизчистена пържена цаца и евтина бира от пласмасова бутилка, върху пясък от начупени миди и фасове. Насред "елитните" курорти на мутро Ла.номорието, мечта на всеки UK тинейджър за евтини жени и алкохол по улици наподобяващи Бангалор, че билета до Индия им струва повече от 30 паунда
5
2
 
14
 
! Отговори
Номер 4 преди 1 година
Е все едно слушам Митьо-Пищова.
4
13
 
1
 
! Отговори
Момо преди 1 година
аз проблеми нямам с визи. Синия паспорт е в джоба ми, семейството ми също има австралйски паспорти. Цяла Океания най райския край на Планетата всичко е на разтояние 400$, Бали, Филипини, Малдижи, Фиджи, Нова Зеландия и никъде не са ни искали визи като покажем синия паспорт. Препоръчвам го на всеки.Живота е прекрасен, живейте го и вие. Не посещавам населени места, не си падам по такъв туризъм. Обикалям места непокътнати от човека, без хора, само красота каквато Бог я създал. Поздрав отСидней Авст
3
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човешкият живот е прекалено кратък за да се отдавате на безплодни забавления като безцелно пътуване. Пътуваш, пътуваш и хоп - обърнеш се, че то преминала голяма част от него само в пътуване! В една от фирмите, в която работих имаше програмисти и инженери, които ходеха по заводите да монтират техниката - тези, които си имат един дневен рутинен режим изглеждат много по-запазени и млади от пътуващите. Намерете си сходна душа, създайте семейство, това е най-голямото богатство, не бягайте от себе си!
2
2
 
10
 
! Отговори
До Лора преди 1 година
Аз имам годишна.... просто такава ми дават вече за трети или четвърти път. ( от преди специалната операция е ) Пътуване ..... през Истамбул или Белград. Аз минавам през Финландия - сухопътна.
1
1
 
10
 
! Отговори
Lora преди 1 година
Изглежда красиво. Не знам обаче как стои въпросът с визите за Русия. Аз съм ходила веднъж в Москва служебно и ми дадоха виза за 2 дни само докато траеше ангажимента. Аз избягвам държави, които искат визи, освен ако не се получават на летището.