БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
Чисто висококачествено БГ сирене тук в Сидни Ав$тралия е 11.99 AUD за 900гр. По курса 11.99 AUD = 14.81 лв. за 900гр. Или 1кг. излиза 16.45 лв. Сирене Made in Bulgaria по БДС. Колко ви го продават там? Ако е по евтино да ви пращам от тук е 16 лв./кг, където минималната работна заплата е 4000 долара, а чистачката на сградата където работя на центъра CBD, зима повече от българско ИТ, аахахаха! А помните ли висящото кафе преди години? Проглушихте ни ушите с тия висящи кафета! На ви ся висящо сирене Снимка: От Сидней Ав$тралия | 19 мар 2023 20:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
368
50269
54
41
Напиши коментар Коментари
205
5
 
4
 
! Отговори
Изветрял преди 1 месец
Откакто го надушиха адвокатите изобщо не се е вясвал тука от страх.Отиде си една епоха.То не беше кенгура,байкове,жунгли,хаквания.....
204
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шо не влизаш тука вече ве кенгур? Обясни и тука за плажовете дето ходиш с байка и къде си бодваш чадъра хах. Кажи за затъмнените стъкла, говермента, цифрите а,у пак да се посмеем малко ве комплекс...Не разбра ли, че там сте на село и никой и не го интересува какво се случва и кви са ти емигрантските неволи, бейби..
203
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евтин фотошоп
202
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сидни, да не си по стадионите да гледаш световното?! Кажи колко е по-евтин билета за мача от Бългагия? :D
201
2
 
12
 
! Отговори
Невероятни тъпаци преди 2 месеца
Ей, алооо, главният редактор г-н Попов, тази снимка е на повече от 5 месеца! Или закривайте тази рубрика, или публикувайте друга пpocтотия на oткaчалката от Сидни, освен ако не са го въдворили в някое лечебно заведение за неограничено време.
200
2
 
9
 
! Отговори
пепи преди 2 месеца
Събира пари да си купи нов компютър. Преди беше по Испания но го разсконспирирах много бързо . Че ползва Google maps .
199
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя чалгар липсва само на някакви мазохисти-сеирджии. Някакъв oткaчен, който си е въобразил, че е единственият българин с магистратура, a също единственият българин, който живее и работи в чужбина като софтуерен инженер.
198
3
 
6
 
! Отговори
Ламбда сонда преди 2 месеца
Отново се върна да живее в кашона си под моста.Събалявам го но това е кармата -днес си успял,утре си клош
197
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нема го кенгура. Сигурно са го изгонили от говермента или му се е строшил байка. Без неговите емигрански простотии рубриката взе да замира.
196
2
 
3
 
! Отговори
mda преди 2 месеца
ами колко да струва сирене с изтекъл срок на годност или стоялно не в хладилни камери/бракувано. Я сметни колко е транспорта на един такъв контейнер, и го разхвърляй на хладилните продукти там, за да видиш че ако струва повече от 1лв на кг е меганабутвация да вкарваш каквото и да е.
195
2
 
6
 
! Отговори
Общност в Сидни преди 2 месеца
Съобщение от българите в Сидни: Нашият сънародник миналия месец имаше среща с тигрова змия в джунглата. Той беше много добър програмист и весел човек. Скоро неговият байк ще бъде обявен за разпродажба на търг. Ще бъде продаден също така и листа А4 формат, който се прилагаше към снимките тук.
194
2
 
5
 
! Отговори
Кандидат-емигрант преди 2 месеца
А каква е цената на тоалетната хартия в Сидни?
193
1
 
7
 
! Отговори
Луд преди 2 месеца
На Поморие съм, на аквапарка. Евтино си е тука, малка вода 4 кинта.
192
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Синдев, една молба. Има един украински терористичен сайт "Миротворець".
191
2
 
16
 
! Отговори
Пепи преди 2 месеца
нито грамажа е верен нито цената . Още повече това не е сирене а имитиращ продукт .
190
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само да спомена, че посочените цени на това сирене не са верни, а тук снимката е манипулирана като умишлено е лъгано. Такива цени просто няма. Този сигурно е някакъв майтапчия или е бил пиян/дрогиран като е правил тези неща. Всеки сам може да си намери цените на подобни продукти в САЩ, Канада, Австралия или Европа с търсене в Гугъл. Живи и здрави - и по-малко яжте и пийте!
189
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А, и като му го пуснат та кво? Пак ше си е същият ***. Ама го няма да разкаже някоя селяния за жунглата, говермента, байка и затъмнените прозорци хахха
188
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Малко вероятно е да се е удавил защото той се "гмурка" където водата е до кръста, а жунглата ходи с електрически байк. Най-вероятно да са го задържали в някоя психиатрична клиника или просто не пише тук защото има няколко, които заплашиха, че ако продължава арогантното си писане тук ще пуснат в тоя сайт истинското му име.
187
5
 
1
 
! Отговори
Закривай преди 3 месеца
Дано да се е удавил когато се е гмуркал или някоя отровна змия да го е клъвнала когато е ходил в джунглата.
186
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Къде си ве кенгур? Кво стаа с тоя говърмънт? Добре ли е? Как са цифрите?