Български пенсионери с европейски пенсии. Кога?
Български пенсионери с европейски пенсии. Кога?
Вместо да е вкъщи на топло тя седи за 5 лева в студа и продава... терлици Снимка: Миладин | 18 яну 2018 08:55
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
6
3713
10
3
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 6 години
И после хвърля 3 бона през прозореца....
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плевнелиев е с 2000 лева пенсия, депутати и министри, кметове по 1000-1500 лева повече от Гърция.
4
5
 
7
 
! Отговори
Олег преди 6 години
Един колега се върна днес от Куба. Каза само, че след посещение в Куба нееднозначно бързо се отговаря на въпроса - дали е трябвало да падне комунизма.От мен:Дайте пример за друга комунистическа държава освен Китай, в която е добре, че да ви повярвам за България.
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато либерасти ни управляват, така ще бъде, тяхната цел е, пенсионерите да ***(по Сталински, има човек-има проблем)! Вдигат минималната заплата и така унищожават пенсиите. Нали щяха да спазват швейцарското правило-да компенсират инфлацията? Ама така няма да има какво да крадат, затова пенсиите да ***!
2
18
 
17
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Ами...по комунизма пенсиитебяха такива, че се живееше нормално с тях. Ама такива като вас (мрънкачи драматизатори) го разрушиха - ми недейте зя сега. Проблема е в прогнилата демокрация. Докато я има нея няма да станат по-добри нещата!
1
25
 
20
 
! Отговори
не мой ни затрият преди 6 години
Ами първата работа на комунистите е била да приберат пенсионните фондове. След туй колко пъти фалираха държавата. Наистина Орешарски не успя да стигне рекорда на Жан Виденов по втори по размер фалит във финасовата история на света, но и той нанесе тежки щети на икономиката. Младите от къде да започнат и ще има ли и за тях?Ето виждаме и Прецедента и Ниновца все комунисти като озъбено свирепо куче.