До Цецо Гущера
До Цецо Гущера
Няма само ти да снимаш екзотика :) лос пресече пътя докато карах Снимка: Cky 2kBG | 25 окт 2019 09:42
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
5722
6
4
Напиши коментар Коментари
8
2
 
4
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
Ми тук са бая запазени и в лицата им не се чете никакъв стрес и нямат бръчки а в БГ 35-40 годишните са оскотяли и го изкарват на всеки срещнат по всякакъв повод и без.Всичко зависи от средата. Просто са едни злобни клошове,и все някой им е виновен за нещо и се оглеждат кой е малко по-добре да му се нахвърлят с тирада от обиди без тоя отсреща да им е казал нещо..... В Норген има разни шоколади ама и хората често им правят забележки но всичко е до толерантност и култра.
7
4
 
6
 
! Отговори
До БОГАТ И КРАСИВ ГУ преди 4 години
Наслаждавай се на живота глей си приключениятаКачеството на живота е основа на всичкоАз дето съм в трийсете най-силни години от живота ми, лежа си на плажа до Мосман в Сидни и идва няква компания пенсионери на 70г. дойдоха, влязаха в водата и направиха 5 тигела на залива. Чудя се как така? Ами така, цял живот са живяли тук, не са изхабени, няма стрес, яли качествена храна. И на 70 са като на 40А виж ги в БГ на 60г. са зели дали. А мъжете на 30 са вече оплешавяли чичовци с тумбаци като на 50г.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Норвегия не знам как е но в Дания. Са пропищели от бедни руснаци. А някой и с лодки се озовали в Копенхаген. А *** лодката боя не е виждала. Яко пият и на риба ежедневно. А българина им работи на ниска часова ставка. Защото консула ни спи.
5
2
 
5
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
До Анонимен 3- Сидчо. Така е,народа се прецаква и аз избягвам отдалече нашите сънародници а и доста от тях все ми просят я пари у някаква ,,далавера ,,да ги уредя на работно място.....Просто са ужасни и вече не ползвам бългериан език.До Анонимен 4- русофоба. Не приятелю,ние българите се прецакваме помежду си....като разгледах форумите на нашенци в Швеция и Норвегия,просто са пропищяли от измами на нашите сънародници как ги прецакват с криминални неща даже и без да знаят и това от бели нашенци
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мън българите ги прецаква Външното Министерство. А то ВСЕ ОЩЕ ГО УПРАВЛЯВА МОСКВА. Болшая и Магучая ни брой за техни роби и колония. Това става лесно от смесените бракове между рускини и българи. Рускините ги крепи посолството в София. Мъжете българи са им само за разплот и жените после са на държавната ясла от Москва
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРбраво. Само се пази от българи, най добре не говори на български навън. А ако случайно чуеш българска реч заобикаляй от далеч. Послушай съвета ми и някой ден ще си ми благодарен. Не че няма свесни българи но аз до сега за 10 години навън читав българин съм виждал много рядко. Просто не си заслужава да бъдеш прецакан по всички възможни начини докато намериш някой читав българин. Ай с здравеИ какво стана с снимката на уникалната птица която пратих от тука Ав$тралия?
2
5
 
5
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
Нормално е да оскотеете от завист. И тук не е лесно но се оправям. Животът става все по-хубав когато съм далече от балканите и шоплука,не знам защо но е факт.Тези дни ще намеря време да изляза в провинцията,ама все е пътуване в пустите му тунели в които имат цветно ЛЕД осветление и кръстовища даже....Ай поздрафи от мразовита Норвегия.
1
1
 
5
 
! Отговори
Цецо Гущера преди 4 години
Абе я се скрии бре мишок!Отвивам да си мътим гущерчетата.Те такива работи...