Страх
Страх
Пасажерски кораб спрян заради вируса до самолетоносач
Ню Йорк мидтаун уест Снимка: Длъжностното лице в бракосъчетанието | 25 фев 2020 10:31
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
20
2170
4
7
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
дс преди 3 месеца
До Седни си

Прав си! Интрепид е музей и си стои в Хъдзън от дълго време. И точно до него спират огромните круизни кораби, идват най-малко по два на седмица.
13
2
 
1
 
! Отговори
отСидней,Австралия преди 3 месеца
До Седни си,
Казах ако искаш да снимаш ДЕЙСТВАЩ самолетоносач! Действащ!!! А не музеен експонат.
Слаб 2 по четене! Седни си.
12
1
 
5
 
! Отговори
Седни си преди 3 месеца
Муахаха.Интрепида си стои там от 80те години и е музей ,бе Сидни. Седни,си Сидни.Слаб 2
11
4
 
0
 
! Отговори
отСидней,Австралия преди 3 месеца
Ако искаш да снимаш действащ самолетоносач, рабирам те напълно, направи го дискретно без да те забележат. Но не си струва риска. Никой няма да ти каже че си шпионин, но и никой не може да каже че не си шпионин. А точно такова е и мисленето в администрацията, никой не може да каже че не си бил шпионин, като ти чукнат именцето на компютъра, и няма да са положотелно настроени към теб следващите 20 години. И по лошото е че няма да ти кажат защо е така, а ти ще се чудиш каде си сбъркал.
10
4
 
0
 
! Отговори
отСидней,Австралия преди 3 месеца
..не съм го измислил аз. Такива са разпоредбите. На много места самолетоносачи влизат в пристанища или са близо до публични цивилни зони и спецялно се заделя охрана следяща за фотографи. Ако забележат се сигнализира на федерална полиция. Казвам ти го като съвет за твое добро. От първа ръка ти казвам как работят нещата. Често туристите не съобразяват това и федералните правят циркове. Не е полезно да се набутваш в базите данни на федералните. Архивите от тоя тип случаи се пазеха 20 години
9
4
 
0
 
! Отговори
отСидней,Австралия преди 3 месеца
...и само ще ти погледнат документа за самоличност и ще те накарат да изтриеш снимката. Ще ти пожелаят приятен ден. Обаче даните ти ще бъдат обработени покрай сигнала за който са дошли, и от там върви доказвай че не си шпионин. Някой ден когато кандидатстваш за нещо, било виза или работа в компания търгуваща с воени, някой чиновник от секюрити контрол агенцията като ти чукне името ще излезе че си снимал сенситив воени обекти. И може да получиш мълчалив отказ, без обеснение. Такива са законите
8
3
 
1
 
! Отговори
отСидней,Австралия преди 3 месеца
До PB,
Ако е музен експонат е изключение. Не знаех. Това обеснява защо е спрял така близо.
Инъче всеки самолетоносач е спецялен военен обект и ако е близо до обществена зона има охрана която следи за цивилни фотографи. Ако забележат цивилен да снима викат Федерална полиция. Забележи! Не обикновена полиция, а Федерална. Такива за разпоредбите. Това е sensitive военен обект. Фанат ли те ТИ ще трябва да докажеш че не си шпионин а турист. Нямат право да те задържат, щот не могат да докажат че не си
7
0
 
5
 
! Отговори
РВ преди 3 месеца
Пич, Сидни ли, София ли..все едно
Ама ти от къде да знаеш че това е самолетоносач-музей. Казва се " intrepid" и е отворен за посетители. Така че може да си снима колкото си иска.
6
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 5,
К0я реалност? тая дето си виртуално 25cm? Тази ли от която се обаждаш? Я питай доктора да те види в кое измерение си днес?
Поз3драви от мойта реалност, Зеления континент на 2 км от0перата и ХарбърБридж
5
1
 
9
 
! Отговори
Ерген 25 см. преди 3 месеца
До отАв$тралияСидней

Живееш ти във виртуална реалност
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До отАв$тралияСидней

И 20 часа в денонощието седиш в сайта на днес.бг като раздаваш съвети
Умнико
3
9
 
6
 
! Отговори
отАв$тралияСидней преди 3 месеца
До Анонимен

Благодаря че попита, просто съм живял в западна европа и сега в Австралия, и съм видял доста. Когато човек пътува и среща други народи научава много, израства интелектуално, не само в кариерата но и в личен план, защото създава много контакти с най различни националности. Имам приятели от почти всички държави на западна европа и австралия и съм научил много от тяхния начин на мислене и манталитет
И не само приятели и колеги също от цял европа в такава работна среда се израства бързо
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До от сидниАав$тралия

Излиза, че ти си най-умния и просветен ..... направо се учудвам как не си станал съветник на високо институционално ниво.
1
15
 
7
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 3 месеца
следващия път внимавай като снимаш самолетоносачи, ако някой от охраната те види ще звъне на федералните (да има го в разпоредбата, нищо лично, просто си вършат работата) и ще правят циркове. За твое добро ти го казвам, защото съм наясно с тия неща. Брой го инфо от първа ръка. Не че ще те арестуват разбира се, просто ще ти поискат документите и ще те впишат в досието по сигнала. Ще ти пожелаят приятен ден. Работата е там че именцето ти влиза в една съспишъс база и от там нищо хубаво не излиза.