Роксана си почива в Шумен
Роксана си почива в Шумен
Все още продължава интензивното движение на товарни влакове в този край поради ремонта в Синдел Снимка: Varg Vikernes | 30 сеп 2020 09:05
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
5822
6
1
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
varg преди 3 години
До cky2kbgБлагодаря на личната ми секретарка,но в това,което пишеш няма и 1 % истина.Някои ден като напиша книга ще ти дам и автограф и ще разбереш истината.В момента работя за три чужди тайни служби-Русия,Америка и Израел.
5
0
 
5
 
! Отговори
varg преди 3 години
До любопитенСименс е най-новият модел версия на Вектрон.Това има лиценз да се кара само в България,не може да се сменя цвета и други дреби разлики.Произведен 2019 година.БДЖ ще купят такива 10 бройки от следващата година за пътническите влакове.
4
1
 
5
 
! Отговори
любопитен преди 3 години
прочетох по другите сайтове.локомотив тип siemens - smartron5,6 мегавата, 160км/чУправлява се дистанционно от Мюнхен.
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
киош, ако не си в киошовете си на гарата, ти работа нямаш ли си?
2
10
 
8
 
! Отговори
cky2kbg преди 3 години
До любопитенпитай шуменския Спилбърг как му връчиха оскар в МВР за последния му филм за възрастни с малки момиченца на шуменското гробище. Сигнала е подаден от родителите на момиченцето което примамил. Историята я има по весниците из нета, името му е Ивелин Георгиев. И само това че е освидетелстван с "параоидна шизофрения" е спряло делото. Това е картона му от казармата, и от тогава е на помощи от държавата, водил се е и на диспансер. В Монитор имаха статия за него Хайка за Влакове, поискай я
1
1
 
13
 
! Отговори
любопитен преди 3 години
Варг, разкажи малко моля.Това сименс ли е? Какъв модел, колко е мощен, колко вдига. такива работи.Интересно ми е и ще черпя някоя бира за разказа.