Фантазии
Фантазии
Името на менте кенгурото дето се подвизава в форум ,,сега,, -Final Countdown.Всички в Заарата го познават с прякора ,,Сър,, понеже носел западняшки дрехи иначе комуняга по душа.Не успял да емигрира в САЩ щото му искали 5000 долара за виза и затова отлетял към Оз и то само за 500 доларчета на 20 януари 1990 и още си мисли че в Бг живеем в землянки...потърсете му ника и ще се изненадате кой е той. Снимка: Възмутен Читател | 25 окт 2021 17:26
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
36
12944
14
7
Напиши коментар Коментари
28
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото нямам време да се занимавам с такива хоби проектчета.
27
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбрах, хвалиш се! Снимките ако искаш може и месец да си ги правиш. Елементарен сайт със структора без да е вързан към банкови апита и да викаш големи бази данни се прави за 3 дена преко сили. Говоря за чисто техническата част. Иначе може да си се лянкате и 2 години, тая снимка точно там ли да е и тая крава дали добре е излязла.
26
9
 
4
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Нали се сещаш че за една седмица не можеш да снимаш клиниката , та камо ли да направиш сайта . Аз ходя с Никон и три обектива . Правя снимките сам . Не ползвам телефони . Правя качествени снимки с добър фокус и контраст . Кога направиш сайт със собствени снимки и структура за седмица , ми се обади .
25
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези 2 сайта са работа за 1 седмица, не разбрах хвалиш ли се или се оплакваш?
24
11
 
4
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Днеска спрели локдаун в Сидни . Значи да очакваме в скоро време нови статии . Снимка до хотел пет звезди , снимка до Ферари , снимка до колело за 3 бона . Пък аз простия програмист с малката фермичка в Реброво да го мисля . Сега взех нова поръчка - два сайта за ветеринарни клиники .
23
26
 
9
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Казвам в множествено число . По принцип съм описал - една крава и 6 кози . ама има пазар за крави и може да си купя .
22
8
 
18
 
! Отговори
До трола "Пепи& преди 2 години
В статията преди 1 седмица пишеш, че имаш само 1 крава защото си продал останалите. Сега да не би да си "купил" други крави? Егати неграмотния ***.
21
22
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Аз съм пепи . Някой желаещ да ми дои кравите събота и неделя за две седмици напреде.Ратая ще си има работа две седмици напреде и трябва да намеря някой . Предлага заплата и помещение за преобличане . Фермичката ми е в Реброво . Една крава и 6 кози. И доста кокошки .
20
7
 
18
 
! Отговори
глас от тъдява преди 2 години
хаххахааха , ни моъ, ще припадна от смях, . Лягам си да имам сили за спамене .. хахахаха
19
23
 
9
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Аз съм пепи . Всички други дето се правите на пепи сте мушеници . Имам малка ферма в Реброво . И работя в айти сферата в софия .
18
15
 
21
 
! Отговори
Аз съм Пепи преди 2 години
имам крави, животинки живея на село, имам си коза, която оправям редовно!
17
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, Пепи ли си, Синди ли си - запазете личния си живот са своите най-близки роднини и приятели! Какво занимавате целия свят със себе си? Никой не се интересува от вашите истории, ставате тук само за базик.
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле колко народ не си е пил хапчетата скоро... :)
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Д-р ИвановЕдна и съща личност са
14
12
 
5
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 години
Австралия а? Операта в Сидни а? Шестцифрена сума а? Тая опера е строена от Холандец , но не от Летящия Холандец. Виж сега не е чудно, че много свестни хора хора като чуха, че Симеон 2 се връща в България и знаейки какво ще последва дадоха пари и всичко и се изнесоха, но имаше и други дето ги последваха и дадоха и мило и драго и предателства на род и страна и к'во ли не само и само и те да избягат. Едните се евакуираха, другите избягаха като долни предатели страхливци като тоя в Сидни и други...
13
5
 
6
 
! Отговори
Има преди 2 години
Има самп един известен спамър от Стара Загора, това е Евлоги Динчев, който спами от над 20 години, колко е велика Заарата. Този може да му е роднина
12
8
 
4
 
! Отговори
Пламен преди 2 години
и неграмотнико Пепи казва се работИх не работЕх. ***!
11
8
 
4
 
! Отговори
Пламен преди 2 години
тук всички имат явно проблем!! Но твоя ми се вижда най-сериозен Пепи !! По-добре се скрии и стига се излага!! За следващата картинка си измисли нов персонаж! Болен мозък!
10
12
 
9
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Аз съм пепи . Да .работех и в сервиз за компютри и като шофер. Къв ви е проблема .
9
10
 
12
 
! Отговори
Шизофреника преди 2 години
Пепи си слага плсюве и минуси!! Не интегриран не успял емигрант - в един по-стар пост в тази рубрика казва, че работил в компютърен клуб в Испания за 1690 евро, сега че бил шофьор на бус!!Всичко е провери мо. Това просто показва колко болен и комплексаран е този човек! търси помощ докато още можеш, аза това, че ти имаш проблеми и си отишъл някъде и нишо не е станало от теб, не означава, че всичко са като теб!!! Ти просто си комплесиран!!