Дали е инвалид? Едва ли!
Дали е инвалид? Едва ли!
Нагло! Нямам думи! Снимка: Красимира | 06 дек 2017 11:22
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
11
5241
4
3
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Точно такъв е преди 6 години
Само, че мозъчен ;)
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"И аз се дразня, този тип хора ни трепят по пътищата" - да бе! Я се огледай, всички що имат коли карат като за последно. Масово комплексари като видят скъпа кола и тръгват да се "състезават". 70-80% от шофьорите са ***. Просто някои, освен това имат и скъпи коли.
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инвалида не се суети дъс комплексарски рег табели и неудобни джипове/екс 6 е неудобен джип, без видимост назад/Затова се дразнят хората, знаят каква стока е шофьораИ аз се дразня, този тип хора ни трепят по пътищата
7
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз имам подобна кола на същата марка от същия клас дори по нов модел от 2 години си я карам. От една година съм инвалид и имам стикер. Сега според манталитета на българина нямам ли право да паркиръм на инвалидно място. Видимо не ми лечи че съм инвалид но аз си знам състоянието имам тумор на мозъка и епилепсия на 31 год съм с 2 деца. Според вашето разсъждаване трябва да сменя колата ли ?
6
5
 
12
 
! Отговори
366-ти преди 6 години
Когато си смажеш пръст на крака У фитнеса, и си със "затруднено придвижване", не те прави инвалид - има едни лелки в т.н. ТЕЛК - те определят инвалид, или не! Само, че когато си инвалид от раменете нагоре, то е до живот!
5
5
 
11
 
! Отговори
. преди 6 години
Пред вкъщи има чисто нова Q7-ца и собственика и наистина има степен на инвалидност. Не съдете по вида на колата само защото вие нямате такава.
4
6
 
14
 
! Отговори
до авторката преди 6 години
Красимира, според вас всички инвалиди в България карат строшени коли на 15-20 години. За съжаление инвалидността не знае години, пол, материална обезпеченост. Ще ви дам пример, собственик на нов луксозен джип (няма да пиша марка и модел) претърпява инцидент и остава със затруднено придвижване заради увреждане. Според вас, след като кара нова, скъпа и тн кола, трябва да спре на НЕинвалидно място и придвижи, така ли? И защо не сте снимали дали има стикер или не?!?!?!
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БМВтата ги карат умствени инвалидиТака че, там му е мястото
2
1
 
14
 
! Отговори
европеец преди 6 години
Инвалидни са ни културата и манталитета, за съжаление!
1
0
 
19
 
! Отговори
БФС преди 6 години
И за мн се съмняваме,но в интерес на истината човек не е задължително да има инвалидна количка ,за да е инвалид. Може да има стенд на сърцето и пак да се води инвалид. Може даже да има и желязо в краката от операция и пак да е инвалид макар да не е видимо. Но за съжаление повечето такива коли си вадят фалшиви инвалидни удостоверения.