Ганьо на кино
Ганьо на кино
След него и потоп Снимка: Валентина | 28 дек 2017 06:59
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
23
6588
12
7
Напиши коментар Коментари
16
3
 
1
 
! Отговори
too costly преди 6 години
"Аа дал съм 20лв. за пуканки ще си оствям *** където си искам" хахахах
15
12
 
5
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
В повечето кина в Англия например, след всяка прожекция има надпис моля оставете си *** на седалките, за да бъде събран и рециклиран. Никъде няма грозни кофи, а след прожекцията, хора на които се плаща събират разделно ***. Така че има и алтернативна методология. Може малко да се позамислите за предимствата.
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Немам пари за кино.
13
5
 
10
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 6 години
От личен опит. Самолетнте билети също са скъпи, и храната е включена в билета НО ВСИЧКО е в културата на хората.Ако летите в самолет с ав$тралийци или бели хора от европа, като кацнете няма грам *** нито по седалките нито по пътеките.А ако като лятя през Азия, полет с презареждане в Азия, в самолета се качват китайци и всекви джаггали, после след Азятците е БОМБА паднала, нещо страшно, трбваше да направя снимка да видите що за *** правят самолета, ужаст на повърнеш, животни
12
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо въобще трябва да се яде и пие в киното? Просто да го забранят... ако на кинаджиите им отърва. Щото ми продават кола и пакет пуканки общо за 7 лева при реална цена 2 лева.
11
5
 
23
 
! Отговори
Пук преди 6 години
Безумно е да се яде и пие в кино... преди време само някои влюбени пречеха чат пат, а сега е едно хрупане и пиене...
10
29
 
13
 
! Отговори
Девил преди 6 години
Бе тука е пълно с кръгли идеоти бе! Почистването след теб е включено в цената на без това скъпите билети. Тъй че това си е съвсем в реда на нещата.
9
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** цял живот е живял със слуги за това мантрата му е 'Мъ те ша ми почистьът'.С прислуга и външен кеннефф хахахаха.
8
6
 
29
 
! Отговори
hm преди 6 години
От както не съм на 18 а минах даже 30 си оправям леглото и събирам всякакви *** преди да напусна хотел-а. Въпрос на желание е а не на необходимост. А на кино не помня някога да съм си оставял кутийте... за милион пуканки по земята не ми пука ама кутийте не ми е било трудност да ги хвърля в кофата на изхода. Между другото преди 2 дни преди да излезнем от едно аирбнб даже пометох пода преди излизане.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не са ни виновни ***.
6
5
 
34
 
! Отговори
Грудю преди 6 години
В цвла европа е така. По концерти даже и бира се продава. Ама кой ли да помисли
5
26
 
45
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Искате да кажете, че като си на хотел и след като напуснете почиствате всичко след Вас? И си оправяте и леглото? И банята и тоалетната са чисти?В цената на пуканките и колата е включена цената за почистването!В България са даже културни киноманияците, влезте във Италианско или Жръцко кино сле филм....
4
25
 
44
 
! Отговори
То преди 6 години
*** в пълният му блясък. Първо се бута да влезе, после хрупа, мляска и издава всякакви примитивни звуци докато гледа, говори на висок глас, да го чуят всички в киното, че е гъзар, след това става и си тръгва, оставяйки *** след него, защото ми те ще изчистят. Без това го е яд че е дал 20-30 лв.за кино.
3
13
 
37
 
! Отговори
До Грую преди 6 години
Егати разсъждението!Отиваш ,*раш и казваш-м,те ще изчистят!
2
15
 
49
 
! Отговори
до Грую преди 6 години
Проблема е във възпитанието. Когато си в заведение на самообслужване си длъжен да си отсервираш! Хората наети за почистване се грижат за общата част - да измие калта от пода, да почисти седалките от прах и друго замърсяване... но не и да ти изхвърлят твоя бо'***.
1
57
 
28
 
! Отговори
Грую преди 6 години
И какъв е проблема? Има си хора на които работата им е да почистят.