Спиране ала на село, ама в София, "Княжево"
Спиране ала на село, ама в София,
Здравейте, тази снимка я изпращам от кв. "Княжево", ул. "Миле Попйорданов" 49. Този автомобил вече седи там около месец. Както се вижда преминаването по тротоара е невъзможно. А за хората с увреждания и майки с колички да не говорим, може би трябва да прелитат над него? Снимка: Радослав | 25 яну 2018 07:32
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
13
4343
11
5
Напиши коментар Коментари
12
2
 
6
 
! Отговори
- преди 11 месеца
Вместо да качвате снимки по сайтове, просто се обадете на центъра за градска мобилност, идва паяка, вдига колата и чао чао проблем. Ама е трудно да се обадиш на градска мобилност, но е лесно да си направиш една снимка и да я качиш някъде.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да, да весело е! Не съм искал да напиша СКАП, а “скрап”. Публикува се обаче като “скраб”. Гледам и на теб не ти се е получило. 6-ти клас, а?
10
0
 
1
 
! Отговори
до 7 преди 11 месеца
Весело е, но защо го пращаш за "козметично средство за пилинг на кожата" - скраб? Може би скаП си искал да напишеш... Да го беше завършил тоя 6ти кУас, а? тъпанарщини...
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А кой е казал , че в София няма т.н. селяни.Там са най-много.
8
0
 
9
 
! Отговори
митко преди 11 месеца
Хайде сега къде е държавата в такива случаи...кой ще гобглоби ?
7
0
 
9
 
! Отговори
Решение преди 11 месеца
Ако нито един от предходните 7 съвета не помогне, моля следвайте инструкциите:
1. Запознавате с проблема кварталния автоджамбазин.
2. Договаряне прилична цена за скраб в небезизвестна пернишка борса за метали.
3. Договаряне кетъринг за другата седмица - масите по възможност на същия тротоар, ако позволява времето.
4. Каните съседите на безплатен банкет.
Извод: който дойде, но не му се яде и ви гледа гадно (или пък изобщо не се появи) ще да е гордият собственик на двутоновата щайга. :-)
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ул. Миле Попйорданов (известна още като улица Шарнирка) е може би най-отвратителната улица в Княжево и околностите му. Не е само този - по цялата улица има паркирани коли на тротоара, а той навсякъде е тесен и не е предвиден за такова нещо. Другите пък паркират на самата улица и пречат на движението. За капак на всичко на всеки 20 метра има напречни кръпки които всяка година потъват с по 1-2 сантиметра.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
аз като гледам какъв е тротоара, вместо да говорите за маиките с колички говорете за скиорите и хокеистите, по този лед няма как да ти върви нищо.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това е пред всеки блок и къща
3
1
 
15
 
! Отговори
Писна ми преди 11 месеца
само не разбирам защо няма кой да излезне и да я почупи???
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Прескачайте през капака на автомобила, той сега се явява продължение на тротоара във вертикална посока. Като минат десетина човека по този начин, собственикът би трябвало да се позамисли.
1
0
 
44
 
! Отговори
съвет преди 11 месеца
Пускате един сигнал, най-добре писмен, до център за градска мобилност и ако е неправилно паркирал идват и го вдигат с паяка. След това повече няма да спира там, особено ако е за трайно паркиране. Доколкото разбирам не става въпрос за бързо спиране, за да свърши нещо, което пак не е опрадвание, но поне е разбираемо..... Тук и да качвате снимки никой няма да ви реши проблема. Другия вариант е общинска полиция, те обаче слагат само фишове за неправилно паркиране, първото е по-възпитателно.