Наглец!!!
Наглец!!!
При полупразен паркинг, тариката си е тарикат! Запушен е вход/изход-а на Метростанция ИЕЦ. Снимка: Асен Димитров | 20 фев 2018 08:21
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
10
4203
7
0
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Същия преди 6 години
Пак от 5.Свършиха символите, затова накратко.Както казах наистина не ти разбирам коментара. Щом всичко ти е наред, радвай се, че си от 10% и служи за пример на останалите!
7
0
 
8
 
! Отговори
еди кой си преди 6 години
нагъл - по-нагъл - майна
6
1
 
12
 
! Отговори
Комплексар преди 6 години
До Анонимен 5С Опел съм и не мизерствам. Има по-ценни неща в които да вложа парите си.Където мога и съм минавал с моя опел,ти ще останеш. Хората около мен не ценят напомпани джуки и гърди на евтини "бръмчалки", а човека. Много индивиди като се сдобият с премиум возило, което не могат да поддържат, решават, че правилата не важат за тях и другите не съществуват. Преди няколко месеца една бръмчалка бе хванала Некоплексар с БМВ. Избягала с писък, когато той си извадил 9 сантиметровото достойнство.
5
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комплексари сте всички вие, които нямате БМВ-та, Мерцедеси и Аудита и използвате луксозните коли като обяснение за проблемите и неволите си. Истината, е че 90% от пишещите подобни коментари правят същите мизерии, но понеже са с Опел го намират за съвсем редно. Ей това истината драги мой съграждани, успех в начинанията ви! Аз ще си карам комплексарската кола ;)
4
0
 
31
 
! Отговори
le преди 6 години
така първо човека е от Пловдив дошъл в София и се качил на метрото защото не може да кара в София (очевидно и да паркира). Втора е с БМВ - автомобила на всички комплексари.Според мен е намерил идеален начин да затвърди всичките си "качества"
3
0
 
36
 
! Отговори
dsdsadas преди 6 години
Работата не е, дали има или няма свободни паркоместа. В България, ако не спреш по този начин, не се броиш за от "аристокрацията'. Същото е и на светофар. И сам да си, пак трябва да се предредиш....
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 6 години
До Анонимен 1Абсолютната истина за РВ !
1
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мега *** парчета са майните! Що е майна все е ***!