Късметлия! Върти волана и търка!
Късметлия! Върти волана и търка!
Гледка от автобус №280 Снимка: Бисер | 09 мар 2018 09:24
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
4760
5
10
Напиши коментар Коментари
6
0
 
10
 
! Отговори
Ропотамо преди 6 години
Дълбоко в човешката психика е заложено подсъзнателното желание за лесна печалба и справяне с проблемите по бърз, но чисто математически почти невъзможен начин.Това се преодолява единствено с повече IQ от средното за човек.И още нещо статистически е доказано, е че по вероятно е да починеш на път за покупка на билет от колкото да спечелиш голямата награда.Правете си изводи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 4 ако забележиш такива са повече пенсионери. Свикнали са да не са креативни, а да получава готови пари. И така готовите пари се влагат в хазарт.Особено от съсловието на соца.
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз съм на същото мнение като Mad! Постоянно облъчват народа колко лесно и много се печели от тази лотария. На хората не им ли прави впечатление как почти всеки път "късметлията" от рекламата отива и си дава последните 5 лв за билет? Кой би бил такъв ***? И това го дават нон стоп, всеки ден и по всяко време по ТВ. По нагласена лотария едва ли има накъде другаде!
3
1
 
18
 
! Отговори
MAD преди 6 години
ОЩЕ има балъци които вярват в национална лотария ? ТОВА Е ПЪЛНА ИЗМАМА . НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ВСЯКА РЕКЛАМА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПО ВСИЧКИ КАНАЛИ ЗАПОЧВА И ЗАВЪРШВА С ТЯХ. ПО ТЕЗИ ТЕХНИ РЕКЛАМИ СЕ УСТАНОВЯВА ЧЕ ХОРАТА ОТ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ СА МИЛИОНЕРИ А ДРУГАТА ПОЛОВИНА СА С ХИЛЯДИТЕ НА ПРЕД. ИЗПОЛЗВАТ БЕДНОСТТА НА БЪЛГАРИНА И ПРЕДЛАГАТ СМЕШНИ СУМИ ЗА ДА КАЖЕ В ЕФИР ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛ ХИЛЯДИ И МИЛИОНИ. ВСЕ ИДНИ И СЪЩИ РЕПЛИКИ. НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ. ТЯ БОГАТЕЕ ОТ ВАШАТА НЕ КОМПЕТЕНТНОСТ И БЕДНОС
2
15
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма значение. Снимката показва че българите са и*иоти.
1
9
 
39
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Що не си го намуаш?!? Вижда се, че автобуса е спрял!