Мизерия по тротоарите в Горубляне
Мизерия по тротоарите в Горубляне
Снимка: Емил | 11 мар 2018 17:01
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
6
3145
1
9
Напиши коментар Коментари
6
2
 
5
 
! Отговори
До Анонимен преди 8 месеца
Не знам от кое село си дошъл в София но Горубляне е съществувало много много отдавна, още по времето на древна Сердика и землището на селото което в момента е квартал на София се простира на целия Младост Дружба и Гара искър. Горубляне е със своята история и има написана книга за него.
Има канализация но никой не обръща внимание на крайните квартали с къщи, защото няма изгода.
Имаме страхотни квартали в София и той е един от тях, за съжаление занемарен последните 40години
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Горубляне е село до София. Няма канализация , нито топлофикация.
4
0
 
11
 
! Отговори
наблюдател преди 8 месеца
Ами при толкова много мизерни хора в София какво очаквате? Навсякъде е така за съжаление. Онзи ден гледам един с хубаво и скъпарско БМВ във Варна как си изхвърли от колата торбичка пълна с боклуци в движение на чист булевард. Беше чист, де.
3
2
 
8
 
! Отговори
Софийски квартал преди 8 месеца
Това е цяла София без центъра. Където и да отидете е тази гледка. Кал, локви, разбити улици, паркинги, тротоари,изоставени коли. Столична община се грижи само за централната част и метър извън нея не се поглежда. Въздуха ще е мръсен, ще има смог и прах, докато не се асфалрира и почисти, но няма да се случи никога! За какво ли плащаме данъци ?????
2
2
 
7
 
! Отговори
Горубляне man преди 8 месеца
Съгласен съм да се разкарат автокъщите но товара едно време бяха алеи и е хубаво алеи да си останат за да имаме хората в Горубляне подход до метрото с колела или пеша.
А алтернативата на Малинов е копенхаген който ще направят скоро.
Ама както и да е, мечтаем си а на никой не му пука.
1
2
 
24
 
! Отговори
Младост Ман. преди 8 месеца
Тези автокъщи да се махнат от там и ще има място за още 2 платна.Всички коли които се спускат от Метро ще минават от там и ще правят без проблем десен завой за Младост и на мястото на последната автокъща кръгово движение.По този начин се получава и малка алтернатива на А. Малинов.Всичко го знаят само кмета не.