Колко много инвалиди в мола!?
Колко много инвалиди в мола!?
Мол Парадайс, София Снимка: Tite | 04 май 2018 06:55
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
16
10218
4
1
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
az преди 6 месеца
До Анонимен
абе рено, ама мерцедеса си е мерцедес...нищо че малките двигатели са от рено...другите не са...да не говорим за цялостното изпълнение на мерцедеса...години пред другите в тоя клас...а аз за радост сам ги имал почти всичките ( без БМВ 1 ) и то нови ...та си мисля че съм прав...
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
То тези две рена(да рена са, не се заблуждавайте по емблемата, отворите ли капака на двигателя ще се убедите) за да си ги купи човек трябва наистина да е инвалид в главата. Аз им прощавам, те толкова си могат!
14
0
 
7
 
! Отговори
РВ преди 8 месеца
Е добре де, щом са инвалиди значи задължително трябва да карат москвич. Тъст ми е инвалид, пенсиониран хирург с американска пенсия. Живее си в България( да му се чуди човек) и си купи чисто ново ауди. Очаквам да видя колата му снимана тук скоро.
13
2
 
3
 
! Отговори
да преди 8 месеца
със сигурност ,ако се снимат отпред може и да има стикер.Проблемът са фалшивите телкове.Да не говорим ,че хората, които са наистина болни,са предоставили пълномощия на внуци,деца,зетьове и прочие.Пък може би аз и номер девет сме в грешка.Паркирали са така, щото болния им роднина се нуждае от спешна покупка в мола.
12
2
 
1
 
! Отговори
Винетката преди 8 месеца
Брой безплатни инвалидни винетки в България - 209320. Явно и до мола ходят някои.
11
1
 
0
 
! Отговори
Зелен камион преди 8 месеца
Цър-вули
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Колите са снимани и отпред.Нямат стикери.Просто една снимка може да се качи.Като цяло.имаше.над 20 паркирали на инвалидни места,от които 0 без стикер!!!
Поздрави,
9
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нямам нищо против инвалидите с добри доходи.
Имам против, че масово се използват инвалиди за снабдяване със стикери на мощните возила. Места за хора с увреждания са направени за по-лесен достъп, а не здравите момчета да спират безпроблемно най-близо до входа. Имаше идея привилегията да се позлва само когато возиш инвалид, а аз досега не съм видяла някой от така спрелите да возят такъв или те да са такива. Най-вероятно става дума за умствени увреждания на шофьорите.
8
13
 
2
 
! Отговори
ТЕЛК статистика преди 8 месеца
В България има почти милион души с някаква степен на инвалидност.
Все някой от тях има 15-20000 лв за кола.
Що мислите, че всички инвалиди са бедни?
7
9
 
5
 
! Отговори
1234 преди 8 месеца
До До 2

А на тебе ти личи, че си беден материално и задръстен умствено.
Въпросните коли може да са на всеки.
Съжалявам, че си беден и всяка кола над 3000 е скъпа за теб, ама кой ти е виновен?
6
8
 
12
 
! Отговори
Милен преди 8 месеца
Без да се заяждам се чудя защо за снимани само отзад? Извалидните стикери са отпред и нищо не показва, че въпросните две коли не са наистина на инвалиди.
5
2
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 8 месеца
Май ти си злобен . От далеч си личи , че си лош човек и най- вероятно колата да е твоя
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пичове, не всички инвалиди са социално слаби и на помощи от държавата! Познавам двама за които не е проблем да извадят 150к за ново БМВ...
3
6
 
13
 
! Отговори
- преди 8 месеца
Хубаво ги снимаме, ама изобщо получават ли глоби, при положение , че е видно нарушението? И има ли изобщо начин да получат такава при наличието на номера на автомобила?
2
27
 
23
 
! Отговори
333 преди 8 месеца
А защо не отиде да снимаш от пред на челния прозорец инвалидните стикери, злобни гнусни какавиди, не може ли инвалидите да имат мерцедес, или трябва да е с жигула за да ви е по спокойно на дребните ви душички, ходете пред Столична голяма община, да ги питате защо не правят паркинги, защо нищо не е уредено, а не да се занимавате с глупости!?
1
0
 
17
 
! Отговори
Зоолог. преди 8 месеца
Тя, простотията, не ходи по дърветата....