Когато не видиш надписа "ГАРАЖ"...
Когато не видиш надписа
... издълбават ти го на капака! Снимка: Петьо | 18 окт 2018 13:51
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
13
17076
12
3
Напиши коментар Коментари
11
11
 
10
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Я да видим ако си паркира някоя мутра Г класата пред гаража ти как ще му спукаш гумите. Сигурен че ще си щастлив да е там даже цяла седмица;)
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така и трябва. Срещу наглеците - нагло.
9
2
 
17
 
! Отговори
Това преди 5 години
Трябва да е следното заглавие :Когато двама диви селяни се спречкат...
8
10
 
26
 
! Отговори
Антон преди 5 години
В началото докато ги науча разни да не спират пред гаража ми, трябваше да пукам по 4 гуми. Нямаше нито един който да повтори и много бързо се разнесе славата че пред гаражите пукат гуми. Между другото има два закона които забраняват спиране пред гараж. Трябва да викате паяк и съответно гаража да е маркиран че е гараж - демек табелка гараж. Отделно услугата струва 30 лв., които като потърпевш трябва да заплатите на паяка. Велико измислено, с гумите е безплатно и 100% възпитатешно!
7
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИискам да кажа, че спирането пред нечий гараж е нагло, спирането пред гараж на непознат е игра на руска ролетка.
6
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ок има лесноТи хубаво ще пуснеш жалба, но после няма да разбереш, кой ти е запалил апартамента и ти е строшил ръцете на улицата.
5
27
 
19
 
! Отговори
Ок има лесно преди 5 години
Колата е частна собственост и никой няма право да нарушава нейния вид, при подобно деяние драскане чупене рисуване и тн се пуска жалба, тоест никой няма право сам да раздава правосъдие и естествено ще бъде осъден. Иначе има и друг вариант, нарушават му се всички пръстенца на този с пирона и всички ще са щастливи.
4
4
 
23
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 5 години
До Анонимен 3Искаш да кажеш нещо,но ти е доста трудно!
3
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито го знам, нито познавам, нито той мен, но като стана колата му паркирана пред гаража. Впечтален бях от куража на паркиралия, но след запознанството ни повторно не го прояви.
2
2
 
13
 
! Отговори
Dimi преди 5 години
А на ***, които ти издират с ключ или пирон колата спряна на паркинг, просто за спорта, кога ще видим снимки?! И още един въпрос: На тях, на челата им ли трябва да се издере "***"?
1
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
надписа по принцип се поставя на преден и заден капак и на 4те врати. пак леко се е разминал