Питам аз къде е МВР-то?
Питам аз къде е МВР-то?
Да спреш в забранена улица, на инвалидно място Снимка: Ivana | 05 ное 2018 06:55
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
12
12377
9
2
Напиши коментар Коментари
10
6
 
5
 
! Отговори
Гашо преди 5 месеца
Ам кат сте меки китки с питането ша си останеш. Аз на двама такива съм им бил по една ножка в гумата. Знайш ли как бържи научават правилата. Тука жендърска работа...снимал и са уплаква. Утре някой ша го тури на жена ти и както си свикнаш пак ша снимаш хахаха
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Цецо Мен
"Важна причина". Добро оправдание за манталитета. Само вижте пред магазините за цигари и алкохол какво става! Там със сигурност става въпрос за "ВАЖНА ПРИЧИНА". Въпрос на живот и смърт. Наскоро край кооперация с подземен паркинг масово паркирани коли от двете страни. Спря линейка на втори ред и до нея, но втори ред от другата страна спря една стрина за цигари. На за забележката на водача на линейката, че блокира улицата, тя извади абсолютно неадекватен поглед. Въобще не зацепи.
8
8
 
14
 
! Отговори
Ivana преди 5 месеца
Районът на нарушението е зелена зона и винаги има места, на които може да се спре.Но защо да се дава 1 лев като може да са терикати.Проблемът не е в парко местата, а в наглостта на хората!
7
15
 
20
 
! Отговори
Цецо Мен преди 5 месеца
С интерес следя тази рубрика. Хората, които се занимават да пращат снимки търсят реда и дисциплината. В София парко местата са в пъти по-малко от това, което предлага трафика. Винаги ще има такива в нарушение, защото има ситуации, в които тия хора са спряло по някаква важна причина. Когато парко местата станат съвместими с желаещите да паркират тогава има смисъл да се пращат тези снимки. Дори пред търговските обекти (нови и стари ) няма места за зареждане на стока. Пример дори и “женския пазар”
6
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
че къв е проблема, спрял е в к'февата зона която е 110 хил.кв.км и е 24/7 на разположение. Инъче аз ходя до к'нефа само по голяма нужда, но гледам да избягвам затова ползвам посолството. Ползвайте и вие.
По3драви сред най райския край на Планетата, Сидней Ав$тралияя
5
4
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 месеца
0 0
От гей клуба са заети да проверяват зазовете за наличие на водни помпи.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Добре де виждам на снимката едни кофи за ***, едната е по-бяла, от СО няма ли да си свършат работа и да ги изхвърлят? :)
3
3
 
11
 
! Отговори
Дявол преди 5 месеца
Сега ще бъде много добре да го удари някой отзад !!! Ами огледай се има ли място да мине и друга кола.
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е как къде?На акция "зима",на лов....
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Типично по нашенски....