От къде да мина?
От къде да мина?
Варна, "Цветен квартал" Снимка: Панайот | 09 ное 2018 05:59
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
19
15661
9
2
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
Цецо Мен преди 5 години
Правите като Портних. Излизате и започвате да крещите няма държава и така...
18
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Пълен напред, през тавана и капака с количката!
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като се обадиш на паяка ти казват 60 лв. и идваме. Затова така се паркира.
16
3
 
5
 
! Отговори
Vlad_ko преди 5 години
До българинДобре, за детските площадки да приемем че си прав..., макар аз да не съм съгласен. Ако не се крадеше от строителството им едва ли щеше да има толкова новопостроени... Паркингите пред всеки блок къде са? Ти колко обществени паркинга видя да се построят в последните 10-15 години?И накрая - това кой е *** и кой не остави на драгите читатели да преценят...
15
15
 
4
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Преди 35 години? Не 40, не 30 или 20, точно преди 35 години :))))))) И ги преброи, и ги описа всичките - та сега ръсиш пърхот из форумите :)Преди точно 35 години София беше едно голямо село в сравнение със сега. Ако повече ти харесва - изборът ти е голям и днес: Стара Загора, Плевен и мн. др. Там детски площадки в центъра бол :)Но да ми твърди някой, че не са останали детски площадки в София - вариантите са 2. Или си тр.ол, или си провинциалист, който хейтва под всяка статия за София.
14
3
 
15
 
! Отговори
до Българин преди 5 години
Тя твоята информация е манипулативна. Преди 35 години в София, на всеки 2 блока имаше детска площадка с 1-2 люлки, катерушка, пясъчник и по 2-3 пейки отстрани, за майките. Всяка 4та от тези площадки имаше и пързалка, както и няколко вида люлки, т.е. беше по-голяма. Отделно си имаше и няколко доста по-големи детски площадки в централната градска част. Днес на мястото на всяка втора площадка от онова време се издига ново блокче. Аман вече от пристигнали вчера да ми говорят за София преди...
13
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, не може без да си снимаш и количката!
12
5
 
2
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Цензурираната дума е тро.лче. Та какво можем да направим за себе си? Не може да ги спрем, но може да ги игнорираме. Това, което при мен лично върши работа, е че когато чета коментари, изключвам и не възприемам потенциално манипулативна информация. Просто потърсете какво ще помогне на вас, защото тро.ловете могат да бъдат много вредни.Хубав ден на всички!
11
13
 
4
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Приятели, ето един добър пример за ***. София никога не е имала толкова детски площадки, колкото днес. Стотици са ремонтирани, стотици са новоизградени. Само за 2019-та год. е предвиден ремонт и строеж на общо над 170 детски площадки. Но идва едно платено ***, в случая Vlad_ko, и пише 100%-ва лъжа, възползвайки се от безусловното си право на коментар. Какъв е ефектът? Част от хората, които не са запознати с информацията по горе, приемат думите му за истина и неговата манипулация е успешна.
10
2
 
5
 
! Отговори
Vlad_ko преди 5 години
Мислех, че това паркиране е в София, затова писах да се пита Столична община. В случая е Община Варна. Факт че проблем с паркирането има във всички по-големи градове.
9
8
 
7
 
! Отговори
1-н преди 5 години
Трошете бе, кво чакатеПосле пак там да спира...
8
5
 
6
 
! Отговори
4х4 преди 5 години
***, купила си на детето количка-лимузина, а е трябвало да вземеш количка-джип. Нещо като армейско "Хъмви".
7
2
 
6
 
! Отговори
Deisi преди 5 години
Това паркиране е много често срещано във Бг. Но вина има и Общината и самият шофьор.А пешеходците трябва да "хвърчат". Аз предлагам преструктуриране и предвиждане за паркинг и детски площадки! Място за паркиране и свободни тротоари ! А до тогава?Ядове и псувни ,ама първо за кого......?
6
6
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Всяка санкция срещу този шофьор е признак на най-отявлена хомофобия.
5
44
 
14
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Ей вий пък кат тръгнете с тез колички и вече голяма работа. Мини през листата ко толкова. Че и снимала...смях. Ам еьно време на селу бабати се по тортоар са я возили у количката
4
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От къде да минеш ли? С ключ по цялата дължина на колата
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Vlad_ko какво общо има столична община с Варна?
2
10
 
13
 
! Отговори
Vlad_ko преди 5 години
Този въпрос задайте на Столична община. Застои се всяко свободно парче земя в столицата, а не се предвидиха дори места за детски площадки..., да не говорим за паркинги и друга инфраструктура.
1
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отново почетен представител на френските скрапове е паркирал качествено. Правилно е да се обадиш на паяка и директно в моргата. Набтакива коли там им е мястото, а на собствениците, да ходят пеш че за друго не стават.