От къде да мина?
От къде да мина?
Варна, "Цветен квартал" Снимка: Панайот | 09 ное 2018 05:59
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
19
11655
9
2
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
Цецо Мен преди 5 месеца
Правите като Портних. Излизате и започвате да крещите “няма държава” и така...
18
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 месеца
Пълен напред, през тавана и капака с количката!
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като се обадиш на паяка ти казват 60 лв. и идваме. Затова така се паркира.
16
3
 
5
 
! Отговори
Vlad_ko преди 5 месеца
До българин

Добре, за детските площадки да приемем че си прав..., макар аз да не съм съгласен. Ако не се крадеше от строителството им едва ли щеше да има толкова новопостроени...
Паркингите пред всеки блок къде са? Ти колко обществени паркинга видя да се построят в последните 10-15 години?
И накрая - това кой е трол и кой не остави на драгите читатели да преценят...
15
15
 
3
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Преди 35 години? Не 40, не 30 или 20, точно преди 35 години :))))))) И ги преброи, и ги описа всичките - та сега ръсиш пърхот из форумите :)

Преди точно 35 години София беше едно голямо село в сравнение със сега. Ако повече ти харесва - изборът ти е голям и днес: Стара Загора, Плевен и мн. др. Там детски площадки в центъра бол :)

Но да ми твърди някой, че не са останали детски площадки в София - вариантите са 2. Или си тр.ол, или си провинциалист, който хейтва под всяка статия за София.
14
3
 
15
 
! Отговори
до Българин преди 5 месеца
Тя твоята информация е манипулативна. Преди 35 години в София, на всеки 2 блока имаше детска площадка с 1-2 люлки, катерушка, пясъчник и по 2-3 пейки отстрани, за майките. Всяка 4та от тези площадки имаше и пързалка, както и няколко вида люлки, т.е. беше по-голяма. Отделно си имаше и няколко доста по-големи детски площадки в централната градска част. Днес на мястото на всяка втора площадка от онова време се издига ново блокче. Аман вече от пристигнали вчера да ми говорят за София преди...
13
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ей, не може без да си снимаш и количката!
12
5
 
2
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Цензурираната дума е тро.лче.
Та какво можем да направим за себе си? Не може да ги спрем, но може да ги игнорираме. Това, което при мен лично върши работа, е че когато чета коментари, изключвам и не възприемам потенциално манипулативна информация. Просто потърсете какво ще помогне на вас, защото тро.ловете могат да бъдат много вредни.

Хубав ден на всички!
11
13
 
4
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Приятели, ето един добър пример за трол. София никога не е имала толкова детски площадки, колкото днес. Стотици са ремонтирани, стотици са новоизградени. Само за 2019-та год. е предвиден ремонт и строеж на общо над 170 детски площадки.

Но идва едно платено ***, в случая Vlad_ko, и пише 100%-ва лъжа, възползвайки се от безусловното си право на коментар. Какъв е ефектът? Част от хората, които не са запознати с информацията по горе, приемат думите му за истина и неговата манипулация е успешна.
10
2
 
5
 
! Отговори
Vlad_ko преди 5 месеца
Мислех, че това паркиране е в София, затова писах да се пита Столична община. В случая е Община Варна. Факт че проблем с паркирането има във всички по-големи градове.
9
7
 
7
 
! Отговори
1-н преди 5 месеца
Трошете бе, кво чакате
После пак там да спира...
8
5
 
6
 
! Отговори
4х4 преди 5 месеца
Мами, купила си на детето количка-лимузина, а е трябвало да вземеш количка-джип. Нещо като армейско "Хъмви".
7
2
 
6
 
! Отговори
Deisi преди 5 месеца
Това паркиране е много често срещано във Бг. Но вина има и Общината и самият шофьор.А пешеходците трябва да "хвърчат". Аз предлагам преструктуриране и предвиждане за паркинг и детски площадки! Място за паркиране и свободни тротоари ! А до тогава?
Ядове и псувни ,ама първо за кого......?
6
6
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 месеца
Всяка санкция срещу този шофьор е признак на най-отявлена хомофобия.
5
44
 
13
 
! Отговори
Гашо преди 5 месеца
Ей вий пък кат тръгнете с тез колички и вече голяма работа. Мини през листата ко толкова. Че и снимала...смях. Ам еьно време на селу бабати се по тортоар са я возили у количката
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
От къде да минеш ли? С ключ по цялата дължина на колата
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Vlad_ko какво общо има столична община с Варна?
2
10
 
12
 
! Отговори
Vlad_ko преди 5 месеца
Този въпрос задайте на Столична община. Застои се всяко свободно парче земя в столицата, а не се предвидиха дори места за детски площадки..., да не говорим за паркинги и друга инфраструктура.
1
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Отново почетен представител на френските скрапове е паркирал качествено. Правилно е да се обадиш на паяка и директно в моргата. Набтакива коли там им е мястото, а на собствениците, да ходят пеш че за друго не стават.