Бус лентата е за автобуси, но други...
Бус лентата е за автобуси, но други...
Сутрешен трафик в София, в бус лентата на бул. "България", на влизане към ул. "Нишава", са се подредили два междуградски автобуса. Не само, че задръстват цялото движение и почти блокират входа към "Нишава", но и напълно обезмислят идеята за "бус лента" за градския транспорт, който чинно чакаше отзад да се престрои и да ги заобиколи... Снимка: Надежда | 12 ное 2018 06:33
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
6
16036
10
1
Напиши коментар Коментари
5
3
 
3
 
! Отговори
Ганьо преди 5 години
И като няма паркинг, дай да спрем насред булеварда в бус-лентата за половин час, че да си качим дечурлигата. Нищо, че е забранено, ние сме по-важни - другите ще чакат.
4
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен2Друг паркинг няма.Това е положението.Ученическите екскурзии са 2-3-4 дни в годината по за 1/2 час докато децата се качат.Бул.България е с 3 ленти. Не е като да няма откъде да се мине.
3
4
 
1
 
! Отговори
Anonymous преди 5 години
Лъжеш!!!
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знам, че е 126-то - учил съм едно време в него. Да, бяха екскурзионни автобуси и няколко пъти ги видях, че са решили, че бус лентата им е паркинг. А дали лъжа ще кажат хората, които трябваше да висят зад тях на опашка.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече няколко дни ги засичам да висят там... Да беше веднъж - хубаво, ама няколко пъти - явно са решили, че това там е паркинг.