Когато ти липсват първите 7
Когато ти липсват първите 7
Докога бе хора. Това просто е начин на мислене в България, манталитет. Този човечец с Опелчето "Combo" цяла сутрин беше запушил моята кола и нямаше как да я ползвам. Повече от два часа, поне откакто го видях. Така е защото се чувстват ненаказани. Денят е неделя, ЦГМ (паяците) не работят.
Чудих се дали да му спукам гумите, дали да го чакам и да влезем във вечерните новини като поредния битов скандал за паркомясто завършил със средни телесни повреди. НЕ ЧОВЕЧЕЦ С ОПЕЛЧЕ КОМБО, АЗ НЕ СЪМ КАТО ТЕБ!!! Снимка: Веселин Ангелов | 20 яну 2019 12:32
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
23
13208
21
1
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
М преди 5 години
До ГашоВерно ли си техничар ? Хабиш монтажна пяна ?Картоф, ябълка или лук, толкова ли нямаш в панелката ?
20
0
 
0
 
! Отговори
М преди 5 години
.....и полетело едно парченце от стар керамичен бушон (или от свещ за кола) към неговото предно стъкло ...... боли ме фара, че е служебна, еле пък ако често я връща със зулуми, ще си търси друга работа
19
0
 
5
 
! Отговори
ал куропаткин преди 5 години
явно му е било мръсно дясното стъкло и не е видял че е спрял пред паркирана кола.като съвестен гражданин е редно да му почистиш стъклото с един чук,така ще има добра видимост и няма да запушва никой
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам снимката, не се вижда много добре, но някои въпроси ми идват.Наистина ли това е изходът на паркинга? Щото гледам има остатъци от пряспа сняг, Явно никой не е излизал от това място доста дълго време, преди баничарката да спре там.А ако изходът е на друго място, какъв е проблемът?
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що не си се обадил на някой познат с кола да го закачи и издърпа на средата на пътя.
16
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всеки се е случвало да запуши някого, но има една малка подробност, винаги оставяш лист с телефония си номер, така че ако се наложи да слезеш и да си преместиш колата. В крайна сметка проблемът с паркирането е сериозен, но можем поне да сме малко колегиални.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди месец и нещо, една пред мен си спря на входа за коли към кооперацията ми, която е оградена и с автоматична врата. Даже първоначално си помислих, че е на гости. И после и свирнах, защото съм точно зад нея и видях, че слиза. И тя: "Аз за 5 минутки.""Госпожо Вие наред ли сте?! Как си представяте да ви чакам насред кръстовището 5 минути, за да си вляза в блока!" И се разкара с огромно нежелание, че блокирах улицата и вече недоволстваха назад.
14
6
 
17
 
! Отговори
Gorskio преди 5 години
А в Софето само "селяните" спират така, кореняк софиянците - НИКОГА хахахахаха
13
4
 
11
 
! Отговори
Gorskio преди 5 години
Обаждате се на полицията за комбото, там се обаждат на собственика и го премества. Варианти има много.
12
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е постоянен и сериозен проблем. Често, когато съм правил забелжка за подобни спирания ми се отговяря с агресия или с оправдание, че са само за малко (на забранено по закон място или такова за инвалиди или пречещо на ход и гараж). Има единици, които се извиняват и преместват колата. Според мен липсата на възпитание и безнаказаност води до това.
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГашоМи то хубаво, ама ти през времето докато ония правеше ремонт, ти блокиран ли беше?
10
5
 
52
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Аз на един такъв му напълних гърнито с монтажна пяна. Ей голяма забава беше, цял ден въртя,капаци дигаха, акумулатори сменяха , чак основен ремонт почнаха н а тортоара, пък аз си зех семки и са кефих от терасата
9
2
 
53
 
! Отговори
Спарта преди 5 години
Паяците работят в неделя, звънете им. Миналата неделя вдигнаха един селянин, който ми беше запушил гаража, естествено кроманьонецът не просто не се извини и почна да обижда и да заплашва, но оттогава не е спирал :)))
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човече, това наистина не е за вярване, че се е случило.. наистина може би този "човечец" е мозъчно изостанал инвалид или нещо подобно!
7
1
 
18
 
! Отговори
Anon преди 5 години
Разбира се, че е въпрос на държава- в една цивилизована такава дори да не дойде паяк щяха да му напишат седна хубава глоба и така... държавата но си пати от всеобщата безнаказаност. Другото са лакърдии.
6
11
 
41
 
! Отговори
БГ преди 5 години
В цяла София е така. Идват цървулите от село и всички са им длъжни и трябва да се съобразяват с тях. Възползват се от възпитанието на другите и наглеят на Max. *** !
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За изпускане на пара купете си прашка. Страхотно отпускащо действа.
4
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е само в България, има и други места по света на които се случва. Моята кола + още 4 стояха така запушени един след обяд не в БГ. Не е до националност или местоположение, а точно до първите 7.
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човекът е дошъл със служебната кола в работно време да бодне някоя чужда булка.Чакали са го на легло, затова е паркирал така.Нищо лично.Дано само жена му не види тая снимка, че ще почнат едни подозрения, едни съмнения.Ще му развалиш семейството на човека.
2
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно автомобилът е служебен и на простия работяга не му пука за него. Пред нас един със служебен автомобил на Speedy беше запушил входа към подземни гаражи за над 12ч. Според мен напълно умишлено. И пак беше събота вечер срещу неделя. Много *** и наглеци живеят на тази територия.