Боклуци сред природата! Докога?
Боклуци сред природата! Докога?
Снимката е от село Дъбрава край Стара Загора. Лошото е обаче, че това е обичайна картинка на много места у нас! Докога? Снимка: Ники | 11 фев 2019 11:32
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
9357
7
1
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
s`s преди 5 години
Няма да ви се хареса, но колкото и тъпо да звучи - най-добре да го приемеш за нещо нормално. Защо ли, ами държавната администрация отдавна е спряла да работи. Има движение само, като има далавери. Отделно, българина останал в България и не избягал до сега, му харесва да живее на място без закони (смисъл, където не се прилагат закони)
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе и заселетите в стжлицата събратя също като *** събратя хвърлят където им падне като са на вън и всичко в тоалеттата като са в къщи все 1 им е дупката на нужника на село.Маймуноподобните им деца също.
2
0
 
8
 
! Отговори
void преди 5 години
...Докато не гласуват и започнат да прилагат закон, с който глобата да започва от половин милион и да се носи отговорност само с лични средства. Като хванат 50-100 нарушители, конфискуват им дори долните *** и ги изхвърлят на улицата без пукнат лев - няма да са много хората, които ще си позволят да го правят. Много е просто. А *** ни събратя като нямат нито имущество нито пари - ще останат с дългове и без всякаква перспектива. И тогава да помага само обществено полезен труд - да разчистят
1
0
 
11
 
! Отговори
Pich преди 5 години
хубаво е, че е заснето мястото на замърсяването, бъдете непримирими. Снимайте, пишете на инспекторати, подавайте сигнали, само ние можем да променим манталитета, на престъпника, като непрекъснато държим институциите отговорни, а те от своя страна започнат реално да работят и осъществяват конторл!!! Дерзайте!