Елитен квартал с глутница кучета
Елитен квартал с глутница кучета
Глутница кучета, в близост до детска площадка в жк. Бъкстон. Снимка: Pesho | 11 юли 2019 09:53
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
33
5700
12
10
Напиши коментар Коментари
23
7
 
1
 
! Отговори
Ели преди 4 години
И какво като садо детска площадка? Спят съществата!
22
1
 
8
 
! Отговори
amerikano до ник преди 4 години
в никоя нормална страна няма *** по пътищата! явно си много просто парче!!!
21
4
 
21
 
! Отговори
До ник преди 4 години
Кат ги обичаш, вземай си ги дома. Нямат място на улицата. Особено след толкова УБИТИ и нахапани хора. Що се отнася до уличните кучета, те са там, защото това е доходоносен бизнес за определени кръгове. Усвояват едни пари с лъжи, че решават проблем. Но всъщност поддържат проблема, за да продължи краденето. Ако тези пари се дадат на ловни дружинки, проблемът за месец ще изчезне от България.
20
11
 
7
 
! Отговори
Ник преди 4 години
Може би никога не сте имали домашен любимец и по-добре, че животното ще се мъчи. Когато имаш такъв, имаш и отговорност...да го обезпаразитяваш външно и вътрешно. А, тези на улицата са човешко творение. Изхвърлени, не са кастрирани когато е трябвало. Помислете малко преди да констатирате.
19
15
 
9
 
! Отговори
Ник преди 4 години
С какво Ви пречат кучетата. Те са там в резултат на човешката безотговорност. То, всичко друго ни е наред, че до тях опряхме. Кучетата са по добри от много хора. За едно куче дали си бял, черен, богат или беден няма значение. То, те приема и обича. Не те изоставя. А, двукракото съвършенство с име "човек" пази Боже... Злобно, меркантилно, все недоволно...
18
4
 
0
 
! Отговори
Дефендър преди 4 години
Ся един пишман бандит заплашва всички айтита в Бг с намислен рекет и всички от бранша скочиха,новината се разпространи мълниеносно. Можеш да го намериш в форум hooligans БГ -->Свободна зона ->търся хора за за охранителна фирма на програмисти.писано е от някой си Боби. Ае ногу посдрви от Берген
17
3
 
22
 
! Отговори
И до Мдаа преди 4 години
*** щом тея *** те кефят, прибери си ги у дома си. Аз нали не те спирам? Ето , ще си имаш едни хубави кучета, чисто улични, вероятно преливащи от кучешка тения и други болести, които се предават и на хора. И няма да виждаш такива снимки тука. Нито коментари срещу калинки на заплата, които не вършат никаква работа. И да не забравиш, снимка как кучетата са на дивана у вас. Иначе, фалшивите сълзи няма да ти ги зачета.
16
1
 
18
 
! Отговори
NY преди 4 години
гледка като за страна от третия свят!
15
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хаха браво, да се оплаче на Далай Ламъpане вярвах че си из скандинавието но много се изненадах дано събереш много красиви снимки и дано разкажеш интересни неща. Ако ги сложиш в блога си ще ги чета с голямо удоволствие. Искрено се радвам за теб и приключението което изживяваш!Аз работя по гаража, 3 дни работя по да подготвя бокса за новите офроуд ъпгрейди по колата, поръчал съм ги от Америка и Мелбърн ще инсталирам трейлър на който ще кача електрифицирани байкове за офроуд. Всичко ме боли вече
14
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли да покажеш някоя снимка? Или тихичко ще оскотяваш из скандинавието без никой да разбере. Аз мога да ти пратя снимка от тука само кажи. Айде поСдрафи от студено Сидни Австралия!
13
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е че го натресох на лудия будист и го направих на салата във факти дртия пръч.Посдрави от скандинавия
12
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пхаха къде спиш по бензиностанциите и. парковете на хората с целия ти катун. И ти не си по различен от тия на снимката. Само моля те гледай да не разберът че си от БГ, нека мислят че си транзитен т0рчин, да не ти берем срама после. Може да им покажеш твоите иновативни платки да видят как се правят компоти и цели проводници. по3драви от зимно СиднейАвстралияя
11
5
 
21
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
Тук е невъзможно да има такива кучища да тичат насам натам...това си е за съд общината....забраих че е в БългарияАй поздрави от слънчева Норвегия
10
10
 
12
 
! Отговори
Мдаа преди 4 години
Към И:Грозна гледка си ти. Ти и *** ти, селско, еднолинейно мислене. Пази Боже сляпо да прогледа. Колко до останалите, много ви е яд, че изпитвате нужда да си изливате комплексите тук. Елитен квартал в България няма. Държавата не е елитна, няма как в нея да има нещо хай клас. Друг е въпроса, че живеете в панелки на майната си гъзина. Хев а найс дей.
9
3
 
17
 
! Отговори
Данчо преди 4 години
Не го харесвам хич този квартал ... Той не е елитен, той е "модерен" южен квартал! Просто на много хора им се иска да живеят там и брокерите обичат да вдигат цените и да го обявяват за върха на сладоледа! Това е един презаселен квартал както много други, ... а малките улички там са ужасни... Само паркирани коли по тесните двупосочни улички, които по принуда са се превърнали в еднопосочни!
8
5
 
30
 
! Отговори
И преди 4 години
И елитната община пак елитно не си е свършила работата. Знам ги такива кучета. През деня кучетата клюмат кротки, защото цяла нощ не спят и се чудят на кого да налетят агресивно. Ако мине кола или някой с колело, може да направят "инцидент", по най-елитния начин, като едни кротки свободни душици, за разлика от некротките гадни хора, имащи нещастието да се разминават с тях в елитния им квартал. Грозна гледка са тези кучета. Отразяват грозните души на онези елитни калинки, които мързелуват.
7
11
 
28
 
! Отговори
1984 преди 4 години
... тази дума ЕЛИТЕН се появи като прилагателно преди около 15 години, когато в големите градове масово заприиждаха мързеливи и гурливи СЕЛЯНИ от Разград, Шумен, Ловеч, Силистра, Димитровград, Перник и т.н. и т.н., преди това всички ние в градовете си наричахме училищата и кварталите, просто училища и квартали, но селяка има нужда от синкаво-златничък (чалга-ориенталски) блясък, за да може да се похвали пред другите селяни-селянки!!!!!!!!!!!!!!!!
6
35
 
15
 
! Отговори
Ники преди 4 години
Мисля, че повечето нормални хора са израснали с кучета, ако не собствени то тези до блока. Хубаво е, че все още могат да се виждат свободни душички, че някой ден ще ги има само в зоопарка, а по улиците ще виждаме изкривени лица на уж хора.
5
0
 
17
 
! Отговори
Марин преди 4 години
Знам, ги тези, цял ден спят по поляните и са братчета. Някой ги е зарязал там като малки.
4
50
 
32
 
! Отговори
ПОТРЕС преди 4 години
"Глутница" хахаха Божееее, някои хора много искат да са в крак с "новостите". Само да кажа, - потвърдено, това са много добри и гальовни кучета. На никого нищо лошо не са направили, нито някога някой ги е чул да лаят - и по хора, и по коли. Оставете животните намира. Това, че някъде си някой бил наяден от злобни кучета, не означава, че всички са такива. Всъщност, повече ме е страх от простите, злобни хора. :)