Културата на софийските водачки
Културата на софийските водачки
Телефонът е по-важен от колите зад тебе, нали? Снимка: Иван | 21 окт 2019 09:12
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
18
4449
21
2
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
Gfd преди 4 месеца
И как реши, че е от София, бе цървулкьо? Като не ти харесва се връщай обратно в провинцията. Всички сте един дол дренки. Избегахте от простотията си и пак се намерихте тука.
13
3
 
3
 
! Отговори
гост преди 7 месеца
Може и да виси в задръстване, тогава обикновено има коли и отпред, т.е. тя и другите зад нея са в същото положение, чакат. А в това време пък е възможно и детето й да и пише, че има 6 на теста от вчера...Вероятности много, снимката не показва действителната ситуация.
12
1
 
2
 
! Отговори
Жена шофьор-***скиор преди 7 месеца
А драскотината на задния калник до вратата сигурно е от острия маникюр.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Щотот по другите градове не спират така , нали?
10
3
 
12
 
! Отговори
Гост преди 7 месеца
Честно казано от снимката не личи от какво се възмущава Иван. МПС-то може да е спряло на разрешено място, може да е аварирало и водача да звъни по телефона на Пътна Помощ и т.н. Поне да беше написал какъв е проблема , а не да се изказва едно твърдение без покритие.
9
16
 
10
 
! Отговори
Софиенци преди 7 месеца
Много сте сигурни нещо, че не е баш коренячка. Наглото неспазване на законите по пътищата са типични за шопите. Справка, движението по пътищата и преди София да се пренасели. Престрояване на светофар, завиване на ляво от най-дясна лента, паркиране върху тротоари и градинки, навлизане в забранена улица (щото дядо му там живял) са все фетиши на софиянци. Ще ме прощавате ама т.нар. от вас селяни не шофират по този дебилен начин по родните си места. Преди "селяните" хаосът по пътищата си го имаше.
8
4
 
21
 
! Отговори
Joko преди 7 месеца
"КУЛТУРАТА НА СОФИЙСКИТЕ ВОДАЧКИ" !?!? Сбъркали сте заглавието ! И тази от снимката, кой знае от кой царевичак се е пръкнала.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това е липса на контрол и корупция! КАТ ги има за да цоцат от нашите данъци и да си чакат пенцийката. Това е и причината за многото нарушения, съответно и поредните 500 българи убити в катастрофи през последната година.
6
4
 
36
 
! Отговори
I'm преди 7 месеца
Като знаем колко "софиянци" има в София... 2/3 от жителите на София не са софиянци. Може да карат коли със софийска регистрация, личнитем карти може да са със софийско жителство, но манталитета, културата и поведението им са си типични за региона от където са. Първите най-малко 16 години от живота им са формирали тези личности и не могат да избягат от себе си. Всеки ден са пред очите по един или друг начи и няма оправия.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 1
снимката ти е там където са и мойте снимки които им пращах. Снимката ти не е достатъчно клошарска за оскотялата аудитория тука, не предизвиква първосигнални говежди емоции и трудно се храносмила от шипълите. Срещу Операта в Сидни има надпис "това което мечтаеш е това което заслужаваш"
Радвам се на уникалния експирианс които правиш. Пътуването е единственото, което купуваш и те прави по-богат. По3драви от Оз
4
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До House M.D.
Ти най-вероятно си пречел и на тия дето са искали с 140 да карат.
3
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Същата е гледката в 9/10 от колите, не е само тази водачка, проблемът е глобален, за съжаление
2
1
 
35
 
! Отговори
House M.D. преди 7 месеца
Колега, не е до град. Миналия четвъртък един бургазлия се опита умишлено да ме убие, само защото му пречеха да кара по магистралата с 230 км/ч.
1
3
 
15
 
! Отговори
Богатия Гекон преди 7 месеца
Абе какво става? Къде е моята снимка от Норвегия? Бях изпратил снимани елени до шведската граница....