Зелена зона
Зелена зона
Света Тройца София-прекрасна инфраструктура!! Снимка: Ели | 13 юни 2021 23:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
13
5053
4
1
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Йоханесбург е в ЮАР, която е единствената бяла страна в Африка. Сигурно са по-ьели и от французите..
9
5
 
2
 
! Отговори
поднебесната цигания преди 2 години
Световната класация на The Economist за най добър град за жвеене за 20211. Auckland, NZ2. Osaka, Japan3. Adelaide, AUS4. Wellington, NZ5. Tokyo, Japan6. Perth, AUS7. Zurich, Switzerland8. Geneva, Switzerland9. Melbourne, AUS10. Brisbane, AUS11. Sydney, AUSна печелившите честито, и по3драви!
8
0
 
4
 
! Отговори
Rr преди 2 години
да напиша и аз нещо в стила на сиднито - кафева зона е това, не зелена :)
7
4
 
8
 
! Отговори
Снимката преди 2 години
говори сама за себе си!!! Буркина Фасо!!
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
прав си че не е Пакистан, там никой не плаща и затова е по-добре там защото поне не плащаш. Отвори с Гугъл Мапс в Африка и виж градовете и кварталите на черните. Например в Йоханесбург ей тук Olivia Rd, Johannesburg. Краен жилищен квартал. Сложи Пегмена на тая улица на СтрийтВю и ще видиш блокове и улици досущ като Панeлистан, но много по чисто и спретнато. И после като ти викат Африканец, вместо да се радваш ти се сърдиш. За теб ще е успех ако го докараш до Африкански пейзаж
5
7
 
16
 
! Отговори
Do 4: преди 2 години
Абе Синдьо, като е толкова хубаво там, защо пишеш тук, а не в западен форум. И да, има много по-успели от тебе в чужбина и те са стотици хиляди, които си гледат живота, а не се фукат тук. А в много отношения България е си е хубаво място за живеене, а на който му харесва другаде, прав му път.
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе супер е живота в пакистанския град, където всеки споличил с образование обеснява колко много е прокопсал, а в същото време гази к`фяво до шия, в пряк и преносен смисъл. И доволно се сравнява с африканци и българи в чужбина щот те въпреки образованието миели чинии без изключения, и не може да живеят по добре от пейзажа на снимката. И обезателно се хейти спортна злоба към всеки в чужбина ако има смелоста да засенчи тая красота като качи снимка от някое райско място на Планетата
3
6
 
22
 
! Отговори
Поздравявам преди 2 години
Всички софиянци които мислят, че Светът се върти около тяхния кален разбит пакистански град с тази снимка. Как е зона има ли, а данаци плащата ли овце да се пълни чекмеджето.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най голяма е к`фявата зона приличаща на Бангладеж. Колкото по далеч толкова по добър става живота, незнам що ама факт
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тройца? Тройчо Младенов!?