Честит първи учебен ден г-н Рашков/Радев
Честит първи учебен ден г-н Рашков/Радев
Светофара на КАТ - без маркировка.
Така ни поздравява служебното правителство за първия учебен ден!!! Снимка: Михаил Микое | 15 сеп 2021 16:45
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
24
2370
4
19
Напиши коментар Коментари
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Типичен умен и красив гербераст - Данчето Разсипницата на София маже и краде, а я Биков предателя, я някой друг излиза да плюе по новото правителство. Жалkи клоуни!
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ama kakvo ob6to imat radev i ra6kov s remont na o 6tinata, sas sa6tia uspex moje da im se skara6 4e dnes vali.
19
0
 
5
 
! Отговори
Ira преди 4 седмици
Защо не попитате кмета Фандъкова? Например, как на столичен булевард Стамболийски стърчат железа-релси от окопите. И как пешеходци минават с риск от падане и контузия. За осветление и маркировка да не говорим.
18
0
 
5
 
! Отговори
някой преди 4 седмици
Лорче, смешничко е да правиш забележки за правопис и граматика, когато самата ти не се справяш много сполучливо.До автора - типичен средностатистически представител на малoумнoто българско население.
17
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Питай общината що няма маркировка, какво ти е виновно правителството? Аман от прости тролове
16
2
 
5
 
! Отговори
Lora преди 4 седмици
До до Лора от СиднейСиднЕй, това, че е добре за живеене, не означава, че не е провинция и заден двор. Не е лоша Австралия, но не е най-доброто място. Нямаш може би база за сравнение, за това мислиш, че си хванал Господ за шлифера. А относно произношението и английския: те осиата говорят с интересен акцент. Ти като си прибавил българския акцент към австралийският и мога само да си представя какъв английски излиза. Като цяло: смешен си много!
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами като го махнаха разбирача по маркировки Балтов така ще да е.
14
5
 
6
 
! Отговори
до Лора от Сидней преди 1 месец
За твое инфо, "задния двор на развития свят" в световна класация на ИкОномист за най добри градове за живеене, е ЕДИНСТВЕНАТА държава с няколко градове в топ 10. Това е така от край време, 4-5 града перманентно в топ 10 всяка година. Единствено Япония е била с 2 града но за кратко. Също така по Индекса за човешко развитие винаги на челни места. И всякви други индекси. Явно за аграрна пръ4ка като теб център на цивилизация е Калкута, Керала, Бангалор на опашката за даршан в ашрама и пеем баджани
13
6
 
10
 
! Отговори
до Лора от Сидней преди 1 месец
Лора, като си изкарала курс по англйски по ЕС програмите за ограмотяване на р0мското население, пак си малко далеч от Кембридж сертификата ми. Не знаеш как да произнасяш градовете. Освен Сидней мога да ти напиша и останалите градове как се произнасят, които ти пак си нямаш на представа. И каква провинция, аз съм кореняк софиянец. Само аграрна пръ4ка като теб профилира непознати хора на провинциалисти. Коментара ти демонстрира познания за света от агрономния техникум. Кое ТКЗС си завършила?
12
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
абе сидни-то и той си е в друга матрица, ама жив и здрав да ни весели...отделно, колко акъл трябва да имаш, за да виниш президента за пътна маркировка...
11
3
 
20
 
! Отговори
не разбрал преди 1 месец
Какво общо имат г-н Рашков/Радев с първият учебен ден и маркировката присветофара на КАТ?!Може ли авторът на снимката Михаил Микое да изясни?
10
0
 
12
 
! Отговори
Lora преди 1 месец
Човеко от СиднЕй - научи се да пишеш грамотно, след като се напъваш да се изявяваш по форумите. Вероятно и английският ти е на същото ниво, иначе нямаше да казваш СиднЕй. В английския не се произнасят всички букви, които влизат в писмената форма на думата. Макар, че ти живееш в дълбоката провинция, задния двор на развития свят и може да ти простим неграмотността. В Австралия всичко идва със закъснение. Предполагам и ти си от провинцията в Бг, за това те е привлякла Австралия. По домашно е някак
9
2
 
8
 
! Отговори
до пича от сидней преди 1 месец
пич, това че живееш на майната си ли ти дава такова самочуствие? въобще цялата информация за битието ти е един спам, който може да спестиш - с нищо няма да помогне да се реши проблема с липсата на маркировка на това кръстовище - ти си безполезен.
8
10
 
7
 
! Отговори
до 6 от Сидней преди 1 месец
вече се поразходих, живях в Западна Европа, ама преди GFC каквото ти в близките 20 години няма да видиш повече. Поне така казват известни икономисти, а може и никога да не се върне просперитета от преди GFC. После се поразходих цяла една планета, от другата страна на 16 000 км живея в Сидней. По далеч от това накъде? Луната? А ти байно къде се поразходи? Панелистан ти е идеалния хабитат? Фърли един фас от балкона да се успокоиш и си пусни сериала. Не се коси за места далеч от бита и културата ти
7
9
 
7
 
! Отговори
до 6 преди 1 месец
Каква Европа е България бе ***, явно ти си този, който не е напускал Панелистан!
6
2
 
10
 
! Отговори
Менте Синдьо преди 1 месец
Ей менте кенгуро .... НЕ прави сравнения с Америка, Кенгурландия и други континенти. Тук е ЕВРОПА. И стандарт на живот и мислене са съвсем други. Пък за България е съвсем друго. Ако се беше поразходил из света щеше да видиш разликата.
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До dsadsadУмник, маркировката е работа на районния кмет. А той е от БСП. Пак заповядай.
4
26
 
27
 
! Отговори
Чичо преди 1 месец
Тъй си е - Радев съсипа държавата! Време му е да си ходи!
3
26
 
56
 
! Отговори
dsadsad преди 1 месец
малуомник, маркировката пред КАТ не е раобта на Радев и служебното правителство, а на ГЪРБавите некдаръници в СО
2
20
 
46
 
! Отговори
до автора преди 1 месец
*** злобен вини Даскалицата и Чекмеджан за светофара и цялата ромска инфраструктура, Пакистан пасти да яде!! Радев е последния виновник. Клоун!