Мъж удари в лицето жена на паркинг
Мъж удари в лицето жена на паркинг
СРАМ
На 22.02.2013 бях свидетел на нещо мръсно! На излизане от паркинга на магазин Кауфланд (в кв.Младост 3, София ), водачът нa БМВ Х3 (мъж на около 50 г) се приближава към прозореца на кола управлявана от една жена и я удря през лицето поради причината, че въпросната дама се забавила пред бариера. Ако го видите , знайте що за „МЪЖ” е той! Споделете за да може повече хора да се запознаят с този “Европеец”!!!!! Снимка: Срам | 24 фев 2013 10:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
129
41362
126
7
Напиши коментар Коментари
104
0
 
1
 
! Отговори
бияч на жени преди 5 години
Прочетох всички коментари и се смях много на простоията на женозащитниците! То е ясно, че простотията в България е водеща, но простаците както винаги защитават виновния. Не се ли усещаге бе драги мъже, как женорята се опитват да ви манипулират? Феминизмъг е най-голямата простотия у нас, която се натрапва насила от властта и потъпква мъжкия облик. Няма невинна жена!!! Това трябва да разбере всеки мъж! Ако това е истина, не шамар а пребиване и убиване на място заслушава това нисшо същество-жената!
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тия молове и хипермаркети е яко цървуляк с тежки форми на диалект,носещи `чильифон`на лизинг,с `много функции`?!?! и супермодерни *** с форма на потури,от двиестъ лиевъ,и като те види да отиваш към касата,ще се претрепе да застане отпред, и тогава почва да се сеща какво още не е набутал в количката...балкански нрави...
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До До Очевидедка:На Казахстански
101
0
 
4
 
! Отговори
Ili преди 11 години
LELELELELE 6to za prostotia ot balgarskite ni maje......kakto vinagi se praviat na mnogo otvoreni i posle navsiakde sa za smiah...ina4e tuka da se pravite kak biete jenite si ste veliki......SME6NICIIIIIIIIIIII,koito ne ste popadnali na pravilnata jena,6te ti re3na vratleto dode spi6 i ela drugia pat pak me udari....6te se 3amisli6 nali.......kifladjiiiiiiii
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***
99
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тая държава всичко те кара да псуваш и биеш.Защо не е така по на Запад, не знам.
98
1
 
5
 
! Отговори
До Очевидедка преди 11 години
И на какъв език псуваше?!?Защото шофьорката не е българка!!!Я да ви видя какви сте ми очевидци ?!?
97
15
 
4
 
! Отговори
Очевидедка преди 11 години
Жената псуваше просташки и заслужаваше повече от това.
96
8
 
10
 
! Отговори
dryv преди 11 години
Ако я беше ударил с кожения боздуган можеше дори и да е щаСлива.
95
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето работа за тия по-буйните протестиращи ! Като искате да оправите държавата, почнете с тоя бабаит ! Номера на колата му е достатъчно ясен на снимката! Като се научат такива ***, че реда и възпитанието не са просто думи, тогава ще се оправи Б-я!
94
7
 
15
 
! Отговори
до 97 преди 11 години
Прав е 97 Има жени зад волана от които ми се изправят косите, но ако се опиташ доброжелателно да им обясниш когато не са прави.... става страшно просто. Ха кажете сега че не сте срещали такива кифли.
93
0
 
9
 
! Отговори
абв преди 11 години
дано има каско че довечера може да се грее от далече
92
2
 
9
 
! Отговори
gost 11111 преди 11 години
samo slab cowek moje da bie ,silnite MAJE ne prawqt towa-tozi ne e bil i maj
91
1
 
2
 
! Отговори
щирлиц преди 11 години
Да живей демокрацията....
90
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е редно да се удря! Разбирам да й е ритнал колата, да й е счупил огледалото, да е одрал боята - да си го изкара на колата... но да удариш човек - не!
89
9
 
19
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
Добре де....може и истина да е не знам...ама откъде сме сигурни че не е чиста клевета ? Как да знаем, че написаното е вярно?
88
5
 
22
 
! Отговори
????? преди 11 години
Ами тая жена мъж няма ли да му драсне клечицата на бмв то?
87
13
 
16
 
! Отговори
kundio преди 11 години
Абе вие луди ли сте, прочетете коментар #33 на очевидец на случката! Ако това е вярно, си го е заслужила напълно! Има жени и жени... има една порода, които освен че не могат да карат, не знаят правилата, но и са адски арогантни и дебелокожи. Онзи ден щеше да ме сгази една такава на пешеходната пред южен, парк минавайки на червено, че бях и наруган .. е такива си заслужават боя. Така че като не знаете подробности, бе бързайте да съдите и да се водите първосигнално. Казах.
86
2
 
39
 
! Отговори
ely преди 11 години
Пълно е с такива комплексари по пътищата. Преди време един подобен мишок искаше да избива комплекси срещу автомобила ми. Хората стояха и гледаха безучастно..какво ще стане. Добре че се заключих в колата иначе щеше да му убие. Посъветвах се с адвокат и тои ми каза да не се занимавам с дела. да живее и да цъфти културата по улиците на родна България. Когато всеки селянин продал няколко ниви в провинцията стана софиянец и се качи на бмв,
85
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За съжаление е нещо обичайно по улиците ни. Преди време така и на мен ми налетя еднин, че не съм му правела път да мине, беше влязъл в еднопосочна улица срещу знака. Беше с някаква девойка и реши да се прави на мъж пред нея като скочи на сама жена с две малки деца. Свалих малко прозореца и само казах, че ако ако ще викаме КАТ да пишем и избяга.