Из гугъл България
Из гугъл България
Освен целите села от порутени и незамазани къщи вижте само в какво състояние е тази църква в село Факия , бургаско. Снимка: Propio | 28 мар 2013 16:41
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
18
14321
8
2
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
. @ 13 преди 11 години
Досега видяхме, че знаеш кви цървки има във Венеция и че си престъпно *** , сега ще се опитам за пореден път да ти обясня какъв е проблем, първо тухла четворка искам да знам дали си виждал , ако си виждал попитай някой , който живее в Бразилско гето , защо му е незамазана къщата , защото няма пари да яде или за естетика (културното ти решение) , няма да те обиждам не защото те харесвам , а защото както миналия път ще ми изтрият коментара. Чувствата ми към определени индивиди се изразяват само с дебело дърво. :)
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Благодаря за минуса , простия *** си е *** *** и факта дето му вади очите не е важен ,а да плюе!
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Palazzo-Da-Mula-Murano", понеже на някои доде не им извадиш очите с факти се опитват да Умуват по селски!Грозни ли са на тоя венециански палат тухлите ????
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"онзи тип тухли са различни и не стоят толкова грозно "Това е се едно да кажеш ,че тухлите по венецианските дворци са грозни защото са абсолютно еднакви като тея в това село!Моля ти се вземи си тая дебела самоирония за себе си и не умуваи много по сайтовете.И не избухваи на национализъм кога българската тухла ти е по грозна от британската тухла.
11
1
 
1
 
! Отговори
@ 10 преди 11 години
Аз казах единствено , че не ме интересува как са нещата в Англия , а не че не си замазват къщите защото нямат пари , онзи тип тухли са различни и не стоят толкова грозно , както и да е... не говорим за архитектура , а за недоимък. Аз виждам красива църква , която е на път да се срути , а се строят джамии и молове. Излиза , че ти си кон с капаци :)
10
2
 
3
 
! Отговори
до "Репортера&q преди 11 години
Фасада на тухлена зидария и измазана фасада, са просто архитектурни решения.Ако там отдето си неизмазаните са признак на мързел и упадък, има места кадето е коренно различно.Значи аман от песимисти и коне с капаци ,типично за вас не виждате красивата църква ,а дребния и дефект.Спокоино не се пали ,една от най-красивите жени в училището ми преди 20 години беше изкарана кикимора ,заради стърчащите и уши ,та интересуваи си се ,ама без сверка със света ще почнем на красавиците да викаме ушатки
9
0
 
3
 
! Отговори
"репортера" преди 11 години
Най-вероятно защото ме интересува как е в България , а не в Англия.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хм "репортера" ,абе как не ти прави впечатление ,че 1/2 от дворците и именията в Англия са незамазани ,а в някакво забито село това е световен проблем.
7
2
 
2
 
! Отговори
@ 3 преди 11 години
Ще ти го направя още по-просто за да загрееш най-сетне , колкото по-малко църквата има общо с една държава (а у нас църква и държава са дружки от партията майка насам) толкова повече има общо с истинска църква , за да опростим нещата та да почне да тече нещо в мозъчето ти каквато ържавата такава и църквата , пак ДЪРЖАВАТА ми е виновна ..prendes приятелю ?
6
1
 
4
 
! Отговори
Николай преди 11 години
До ТЪПНЯ ОТ КЛАСА!!!Мога да оспоря неизвестността на селото. Това село първо съществува от времето на Цар Петър, и второ е било мястото където са се раждали и отлеждали воните по онова време.То е на кръстопът с Турция , и не знам има ли друго село ,което може да се похвали с факти като този ,че по времето на Цар Петър е имало -"Цар петров друм" - път директно до столицата Преслав.Отделно в това село е бил и шведският крал Карл Х през 18 век ,който е отседнал в селото. Има и доста други факти
5
2
 
2
 
! Отговори
ТЪПНЯ ОТ КЛАСА!!! преди 11 години
Ами тоя, дето е качил снимката сам си го е казал - "...целите села от порутени и незамазани къщи..." За какво я е качил тогава? То селото световно неизвестно, той иска църквата да му е у ред!!! От десетте пенсионери, дето живеят там, на кого по-точно му е до църквата?
4
1
 
2
 
! Отговори
glarus преди 11 години
То в това село едва ли има 20 души, а за поп да не говорим та вие искате църквата да е наред. Да не говорим за пътя до там
3
1
 
9
 
! Отговори
До номер 2 преди 11 години
Виж какво, приятелю, поправянето на църквата е църковна, а не държавна работа. Църквата е много богата институция, но се краде много, като навсякъде, и затова няма пари. Видя ли колко е просто?
2
3
 
6
 
! Отговори
. преди 11 години
Р. държавата получава нашите пари за да се грижи за здравеопазването ни, сигурноста ни , просперитета на държавата и елементарни неща като инфраструктура и подържане на сградите , чрез общините , когато *** *** като теб го загреят това , може би ще започнем да се държим като общество , а не като шайка *** , които вярват на врели некипели , че "нямало средства" , не може да ИМА средства за лимузини , а да няма за една църква да се стегне.
1
4
 
7
 
! Отговори
P. преди 11 години
Пък ходи я поправи де. Какво сте ми запоствали всевъзможни подобни снимки. Държавата ли ви е виновна пак. Аман вече от дивотии, отивайте дарете пари, попа съм сигурен си умира да пооправи църквата, но няма средства.