Мостът на първата пушка на Априлското въстание
Мостът на първата пушка на Априлското въстание
Нищо и никакъв мост. Защо да го пазим? Важното е по-бързо да завършим хотела, та да има келепирец. СРАМ!!! Снимка: М. Атанасов | 14 окт 2013 15:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
41
16414
53
3
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До Анонимен - ПОДОБНИ ФИРМИ - НА ЗАПАД - НЕЗАБАВНО ГИ ЗАКРИВАТ. ТУК - ЗАЩО НЕ СМЕ НАЯСНО!?!
31
1
 
0
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До Един Българин - ИСКАМЕ СИ МОНАРХА - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!?!
30
1
 
0
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До Анонимен - ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ - ЧЕ НАСТОЯЩОТО РАЗМИВАНЕ НА НАЦИЯТА ВСЕ ОЩЕ НАРИЧАНА "БЪЛГАРСКА" - Е ЕДНА ОСЪЗНАТА НЕОБХОДИМОСТ!?! НО - ОТ КОГО!?! КАК ТАКА - БЕЗ ДА НИ ПИТАТ!?!
29
1
 
1
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
ОТНОШЕНИЕТО КЪМ СТАРИНИТЕ В МАТИ БОЛГАРИЯ ВСЕВЕЧНАЯ - ПОНАСТОЯЩЕМ - Е ОТВРАТИТЕЛНО. ПИТАМ СЕ - АКО "ЦАРЕВЕЦ" НЕ БЕ ВЪЗСТАНОВЕН ПО ВРЕМЕ НА "ТОТАЛИТАРНИЯ" - А ТАКЪВ ЛИ БЕ!?! - ТОДОР ЖИВКОВ - В КАКВО СЪСТОЯНИЕ БИ БИЛ ПОНАСТОЯЩЕМ. ТО БИВА-БИВА-БИВА ГЬОНСУРАТЛЪК - АМА ЧАК ТОЛКОВА!?!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То пак си плачем за нова пушка и да думка по тоя див "капитализъм" дето ни изсмука мозъците.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По турско моста изглеждаше по добре.
26
1
 
8
 
! Отговори
мая преди 10 години
Няма друга нация която освен че се стопява със скороста на светлината ами и със същата си унищожава историята .Ако има начин по-бързо да се изтрием от Земята и като народ и като история ще го сторим без да се замислим.Що за народ сме постоянно да си пречим и вредим немога да разбера.
25
2
 
8
 
! Отговори
Нина преди 10 години
Човек без корени е никой.***.Няма нищо по- хубаво от Родината,близките и приятелите където за първи път си отворил очи,проходил и проговорил.Всичко друго е лъжа и измама.Материалното не е най-важното то е необходимост но не е най-важното има др.ценности на които човек трябва да се опира.Хубава къща,кола ,пари е нищо пред хората които обичаш ,родното си място и събитията които си изживял с тях.Това има смисъл.Вижте как се разбърка целият свят когато има състезание за лъскав живот .
24
4
 
4
 
! Отговори
нина преди 10 години
Такива ,,успели" които нямаха куража,желанието и малко родолюбие и избягаха като предатели да търсят готовото,уреденото не от самите тях а свършили работа др. които обичат Родината си не ми ги хвалете те са страхливци,а не успели.Истинските българи са си в Родината и всеки ден се стараят да направят нещо добро за нея.А тези успелите магистърчета пак наготово ще се върнат в България без да са сторили нещо добро за България както и избягаха.Нямаме нужда от такава безполезна твар.Човек без корен
23
1
 
5
 
! Отговори
коко преди 10 години
Бългaрия и над aвстрaлия! :)
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека да внеса малко уточнение ! Простотията не е заради хотел. А заради това , че местният тарикат Радо (чиято строителна фирма преди години уби човек (справка арматурата затрупала човек при строежа на сграда на бул.България)) , сега е докопал поръчка за подмяна на ВиК инсталацията по това трасе . Но за да не дава и лев , той е нае група от маймуни , който да свършат работата .... как Вие сами виждате ......
21
2
 
35
 
! Отговори
Един Българин преди 10 години
Срамота е да си осакатяваме историческото наследство! Срамота е да си ги мерим един на друг за глупости кой бил гурбетчия и кой не.БЪЛГАРИЯ над ВСИЧКО!
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЩе се върнеш магистърче с IP от България ,ще се върнеш,след като си изпиеш кафето и се посъбудиш.
19
2
 
6
 
! Отговори
До Сидни преди 10 години
Магистърче, пак ли ти влезе австралийска стоножка от другата вселена в д*упето, та си разстроен нещо?
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименМарко Поло, намерил шепа аборигенчета в Австралия? :) ROFL Я вземи си прочети пак учебниците ...
17
3
 
7
 
! Отговори
К'о ми дрънкаш преди 10 години
Айде не ме баламосвай с твоята Австролия.Като е далеч значи е върха,така ли?Ходих,видях,и не ми хареса.
16
4
 
13
 
! Отговори
до 19 преди 10 години
То е ясно, че ти си супер печен пич, но не е ясно както правиш в български сайтове за новини и български коментари... Твоето място е в австралийските новинарски сайтове на другата вселена :) :)
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мизерио ,сиромашиьо българска !!! и простотия ... това е . изчезваме от лицето на земята със голяма скорост и ние сме си виновни и тия които си избрахме да ни таковат . но най-вече ние !!! не заслужаваме ни земята ни историята си ! да се затриваме и да се свършва с тоз *** народ!
14
4
 
34
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
До KoсъоДо тук ни били докарали... Политиците били виновни, щото местния *** решил, че най-доброто място за складиране на строителни отпадъци е моста... Никой по върховете не е крив, че тия в народа нема мозък за пет пари... Това е и причината все тъпоъгълници да имаме за управляващи. За конкретния случай - една глоба в троен размер на разходите за възстановяване на моста би била съвсем на място и би свършила добра работа. А, да и ***, изхвърли ***, да ходи и сам да ги събере.
13
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До -10Ти пък си прави сметка да си Българин и да си гласувал за турци, ще те намеря и главата в *** ще е най-малкото което ще получиш, *** нещастен ... Когато няма за кой да гласуваш, не гласуваш!!!! А не "мии то трябва да се гласува" ..... да ти *** майката, *** ..