София - Зона Б-5
София - Зона Б-5
New Латиница Снимка: стефанов | 08 апр 2013 20:04
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
16
5225
10
5
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Шополиндо преди 11 години
Абе фактите са си факти. На всички е ясно кои хора наричаме "селяни", ама давайте скандал да има. Седнете на едно кафе в центъра на София и се опитайте да водите нормален диалог - ок получава ви се. Айде сега пробвайте се да го направите в някое кафе в ст. град... Не може да си чуете мисълта от надвикване на къра! Факти бе, факти!!! Къде си УЕ, ЛЕк?! :Д и са много горди, че говорят кат' каруцари дори - СЕЛЯНИ!
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боби, май много лъжи си слушал в час по история!Позаинтересувай се, попрочети и други източници кой е живял по нашите земи преди провъзгласената за начална за България 681-ва!Ще бъдеш много изненадан!
12
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 11 години
От досегашните коментари може да се извади следната логика: Ние не сме ореняци българи, понеже сме потомци на пра-българите, които не са населявали днешните територии на България! *** хората, четсно... 19 век какво било, 20 век, чудесии и глупости! Вие нормални ли сте бе?
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сто-лица и всичките от неиде!Избора е бил за да е център на България -наивено считано ,че ще ни оставят вчерашната колония да стане велика сила.Първата грешка е в Сръбско-Българската -с 200 зора я спасяваме заради глупавата и география.Последвалите са предимно икономически ,но и културни и са на двата вектора.Много път за един път и От Искаро по дълбоко нема.В момента най-добрия избор е Варна или Бургас ,втория с право е на един хвърляи от портата на Европа ,но никои не се възползва от тов
10
1
 
2
 
! Отговори
Стамболов преди 11 години
Че кой ще остане в София? И не ме разсмивайте с глупостите за някакви митични кореняци софиянци, защото до начлото на 19в. българското население в това забутано кално селище е почти напълно унищожено или прогонено! Марин Дринов е човекът, на когото дължите нелошата като стратегия, но и несъобразена с народностната специфика идея за София Средец: столица-център на българските земи.За жалост, човекът е мислил като руски чиновник, а не като български държавник. Иначе Пловдив е най-добрият избор.
9
1
 
7
 
! Отговори
Шопелето преди 11 години
След освобождението на Източна Румелия градът с най-голямо население е (1) Пловдив - 33 032 души, след него се подреждат:(2) Русе 26 163 души, (3) Варна 24 555, (4) Шумен 23 093 души, (5) София 20 501 душита дотук с кореняците софиянци :)
8
4
 
3
 
! Отговори
Браво преди 11 години
"Сбогом селяни и не се връщайте" - Коледно пожелание за "софиянците", връщащи се по родните места. АХАХХАХААХАХХА. КУЛТОВО! ПРавете сметка до каква степен вече сме изтрещяли от селяндоците, които си пренасят простотията и в столицата.
7
6
 
3
 
! Отговори
булгар преди 11 години
Шопите са проблема на България
6
1
 
8
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
разликата е, че ние селяни сме виждали, но ти шоп не си виждал
5
4
 
17
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
*** сиЕдна шепа народ сме и продължаваме да се делим на шопи, майни, селяни, макета, винкели и т.н. Да пада един метеорит над тази територия и да се свършва с цялата простотия!
4
9
 
20
 
! Отговори
Бг преди 11 години
Шопи разкарайте се от хубавите ни планине и от морето. Навсякъде сте напълзяли и замърсявате природата.
3
0
 
4
 
! Отговори
Monthy Python преди 11 години
Vicani, ite domum!
2
2
 
13
 
! Отговори
kocb преди 11 години
От селу съм, ама никой ни мой *** върни там!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз виждам корекция на !От Яни Го. Ху.!Иначе пуснете нов кадастрален план - нивите на парцели и там да се развива тоя град , стига тъпчене в ЖК тата.