ВЪЗПРЕТЕНАТА НАУКА -
ВЪЗПРЕТЕНАТА НАУКА -
ПОСРЕДСТВО МЕХАНИЗМИТЕ НА "ИКОНОМИИ" НА МИСТЪР ДЯНКОФ. Снимка: Bogomil Avramov-Hemy | 02 май 2013 10:40
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
5
6715
3
5
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До ЗрънчоИМА СЕРИОЗНА ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ - ИН МЕМОРИАМ!?! - ЗА ЕДИН МНОГО СЕРИОЗЕН РУСКИ УЧЕН - ОТ СЪВЕТСКО ВРЕМЕ - ЗА КОГОТО ВЕЧЕ НИЩО НЕ НИ Е ИЗВЕСТНО.
3
1
 
27
 
! Отговори
Зрънчо преди 10 години
До 2 Ко речи? Хеми, познах стилът ти по тиренцата дето ги слагаш не на място в изреченията. Снимката наистина е скучна и безинтересна.
2
21
 
3
 
! Отговори
Б. Майхойнен преди 10 години
До А.Хейнонен - Господине, позволявате си "ти" - към непознати. Досадно е. Моля Ви, огледайте себе си. Не всичко е порнография. Екстраполационната прогностика-диагностика е изискан научен инструментариум-подход - за предсказване и решаване - без преднамерване - на ред процеси в реалния тримерен свят. Не бива да се предполага, че начинаещи бодигардове биха могли да го приложат другаде, освен - за наша сметка в техен интерес. Що се отнася до стилът на поднасяне - той е предназначен за познавачи.
1
2
 
32
 
! Отговори
А.Хейнонен преди 10 години
С какво трябва да ми е интересна тази снимка ?Може ли да поясниш и сложната си мисъл написана под снимката, моля.Защо постоянно досадничиш тук? Никой ли не ти обръща внимание в реалния живот? Погледни снимките които качват другите хора, че имат смисъл и помисли какво правиш ти. Какъв писател си не ми идва на ума, като ти гледам правописа и хигиената на писане.