Новата работна седмица идва с дъжд и гръмотевици

Преваляванията ще бъдат главно следобедните часове
4
Новата работна седмица идва с дъжд и гръмотевици
Снимка: Reuters

Дъждовен ще бъде първият работен ден от новата седмица, сочи прогнозата на НИМХ-БАН.

До полунощ валежите ще спрат и облачността ще намалее до предимно ясно време. Утре след обяд обаче отново ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места в Западна България и в североизточните райони ще превали и прегърми.

По-интензивни и значителни по количество ще са валежите в Родопската област и в Западна Стара планина. Ще духа до умерен вятър от север. Минималните температури ще са между 11 и 16 градуса, максималните ще са предимно между 22 и 27 градуса.

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места, главно в Рило-Родопския масив и Западна Стара планина, ще има краткотрайни, след обяд - временно интензивни валежи, придружени с гръмотевици. Ще духа умерен вятър от север-североизток.

Максимална температура на височина 1200 метра ще бъде около 15 градуса, на 2000 метра - около 9 градуса.

Над Черноморието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места, главно по северното крайбрежие, ще има краткотрайни превалявания и гръмотевична дейност. Ще духа до умерен вятър от север-североизток.

Максимални температури на въздуха: 20-23 градуса. Температурата на морската вода ще е 17-20 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЧичоРазсипването на природата, замърсяването и изсичането на горите, с активното участие на безхаберните ни политици доведе до ненормални природни явления и объркване на сезоните. Така че да, упадъчната демокрация наистина съсипа и времето.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забавна снимка
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цял ден чакахме да завали, то не капна ни капка.
1
2
 
14
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Тая упадъчна демокрация разсипа и времето - в слетлите години на комунизма и времето се държеше нормално!!!