Слънчево до обяд, после ще вали и гърми в Западна България

В източните райони обаче ще има повече слънце
9 юни 2018 07:56, Елка Василева
4
Слънчево до обяд, после ще вали и гърми в Западна България
Снимка: архив, Булфото

Ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над западните райони ще започне да се развива купесто-дъждовна облачност.

До края на деня и през нощта срещу неделя в много райони от западната половина на страната ще има краткотрайни, на места - интензивни, валежи от дъжд с гръмотевични бури.

Ще има условия за градушки.

В Източна България ще се задържи почти без валеж и с повече слънчеви часове. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 28 и 33 градуса, сочи прогнозата на НИМХ при БАН.

Температурата на морската вода ще е 21-24 градуса. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако тресне градушка в центъра на софия, по време на розовия парад, ще повярвам,че има Господ, и че си върши работата. най накрая - нали той извади едното ребно на адам ,за да му създаде партньорка,не партньор. розовите да си се обичат колкото искат,на мен не ми пречат,но да им позволят да осиновяват деца ...??? ако могат да си родят- добре. като не могат, да не съсипват психически и без това съсипаните деца,лишени от родителски грижи по някаква причина.
2
0
 
4
 
! Отговори
admin преди 5 години
Ето,пак за пореден път се пишат общи приказки за времето,нищо конкретно ...... това е поредната аматьорска публикация .....
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека окъпе гей-парада, че да им охлади страстите!