Първо слънце, после дъжд... Времето във вторник

Температурите утре ще стигнат до 32 градуса
2 юли 2018 15:15,
2
Първо слънце, после дъжд... Времето във вторник
Снимка: Pixabay

Вторник ще започне слънчев, но ще завърши облачен, а на места дъждовен и с гръмотевици.

Това прогнозират синоптиците от НИМХ при БАН, цитирани от БТА.

Дъждовете ще са по-значителни в припланинските райони, там има условия и за градушки. Ще бъде почти тихо, но със сгъстяването на облаците вятърът ще се усилва и ще бъде променлив по-посока.

Максималните температури ще са предимно между 27 и 32 градуса.

Край морето ще е слънчево, по северното крайбрежие след обяд ще има повече облаци, възможно е и да превали. След обяд ще духа до умерен югоизточен вятър.

Максималните температури ще са 24-27 градуса, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

И в планините ще е слънчево преди обяд, а после ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има валежи, гръмотевици и временно усилване на вятъра. Има условия и за градушки.

Ще духа до умерен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22 градуса, на 2000 метра - около 16 градуса.

В средата на седмицата времето ще остане неустойчиво. Ще има и слънчеви часове, но и развитие на купеста и купесто-дъждовна облачност. На места в различни райони ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури, възможни са и градушки.

Дневните температури ще са предимно между 25 и 30 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О,фотото е супер!!
1
0
 
4
 
! Отговори
зелен-оптик преди 5 години
"Ще има и слънчеви часове, но и развитие на купеста и купесто-дъждовна облачност. На места в различни райони ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури, възможни са и градушки." - точни са в прогнозата,че сняг не се очаква!!!!!!!!