Времето днес: Слънчева сутрин, температурите до 33°C

Следобед отново идват облаци и на места ще превали
Обновена: 2 авг 2018 08:21 | 2 авг 2018 08:12,
0
Времето днес: Слънчева сутрин, температурите до 33°C
Снимка: pixabay.com

Днес ще преобладава слънчево време. Максималните температури ще са между 28 и 33 градуса по Целзий, в София - около 28 градуса, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология при Българската академия на науките.

В сутрешните часове на места в низините и котловините видимостта ще е намалена. След обяд главно в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места отново ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Сутринта на отделни места ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър.

Максималните температури ще са 27-30 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици, на отделни места ще са значителни по количество. Ще духа до умерен изток-североизточен вятър.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23 градуса, на 2000 метра - около 16 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари