Лятото се завръща: Температурите до 32°

На места се очакват и краткотрайни превалявания
3 авг 2018 08:11, Петя Славова
3
Лятото се завръща: Температурите до  32°
Снимка: БТА

Времето днес ще е предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места краткотрайно ще превали. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 27° и 32°. Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев.

По Черноморието преди обяд ще бъде слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, по южното крайбрежие краткотрайно ще превали. Максималните температури ще са около 27°-29°, малко по-високи от температурата на морската вода.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в масивите от западната половина от страната краткотрайно ще превали, ще духа умерен до силен североизточен вятър.

През събота и неделя, както и в началото на следващата седмица ще бъде почти без валежи. Ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Температурите бавно ще се повишават и в по-голямата част от страната в понеделник вече ще надхвърлят 30°, на места в низините ще достигат 35°.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как е по морето?
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво се завръща, бе, то почти свърши
1
0
 
2
 
! Отговори
истината преди 5 години
Колкото до плажа има ги навсякъде от хубави по-хубави!Мина онова време на чейнджовете, корекомите! Мацките са само с пари!