Уикендът идва, а с него: Слънце и идеално време за плаж

Максималните температури ще са до 34 градуса
10 авг 2018 14:45, Красимир Ангелов
6
Уикендът идва, а с него: Слънце и идеално време за плаж
Снимка: БТА

Слънчев, топъл и идеален за плаж ще бъде уикендът, сочи прогнозата за времето на НИМХ-БАН.

През нощта ще бъде ясно и вятърът ще отслабне, в повечето райони временно ще стихне. В събота ще бъде слънчево, след обяд над източната половина от страната с временни увеличения на облачността.

Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 29 и 34 градуса, в София - около 29 градуса.

По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но валежи не се очакват. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27 - 29 градуса. Температурата на морската вода е 26 - 28 градуса. Вълнението на морето ще е 3 - 4 бала.

Над планините също ще бъде слънчево. След обяд над масивите в Източна България ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23 градуса, на 2000 метра - около 15 градуса.

В неделя и понеделник също ще бъде слънчево. През първия ден в следобедните часове ще има купеста облачност над планините, без валежи.

Вятърът ще е слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен, в неделя временно от запад-северозапад, през новата седмица - отново с източна компонента.

Дневните температури в понеделник ще достигнат 30 - 35 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: лятоавгустслънце
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вълнение 3-4 бала, идеално за плаж, тия не са добре. И вятър 30км/ч
5
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Действително след Румбата Плевен не е случвала на кмет. При него дори и помпите на фонтаните да не работеха, той можеше с едно изпикaвaнe да запълни капацитета на цялата каскада!
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЛежи си във водата и поркай бира тогава, за теб е все тая къде си, разбирам.
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво му е идеалното на плажа 35 градуса водата и тя толко .. освен ледената бира друго идеално няма
2
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плевен наистина е прекрасен град! Не подкрепям конспиративните теории, но направо си мисля, че има умишлена политика да се съсипват красиви, изконно български градове като Габрово, Свищов, Ловеч, Шумен, Русе (българската Виена), Плевен, Видин и др. в Северна България. Някой трябва да зададе този въпрос... Или може би е задаван, но няма отговор. Може би Северна България е изкупена от "житни" босове", които не се интересуват от градовете и хората в тях... нека да бягат и да се тъпчат в София.
1
2
 
41
 
! Отговори
Плевен преди 5 години
На снимката е Плевен прекрасен град ! За съжаление НИКОГА не случва на управник !