Много слънце ще ни радва утре, градусите – нагоре

През уикенда температурите ще бъдат почти летни
3
Много слънце ще ни радва утре, градусите – нагоре
Снимка: БТА

Времето утре ще е предимно слънчево. До сутринта на отделни места в котловините видимостта ще е намалена. Ще духа умерен северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне и ще се ориентира от югозапад.

Минималните температури ще са предимно между 4 и 9 градуса, дневните ще се повишат чувствително и ще са между 17 и 22 градуса, според прогнозата на НИМХ-БАН.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Преди обяд ще духа умерен вятър от запад, който след обяд ще се ориентира от югозапад и малко ще отслабне. Максималните температури ще са 16-18 градуса, колкото на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа силен, преди обяд временно бурен северозападен вятър. Бързо ще се затопли и максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12, на 2000 метра - около 6 градуса.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

През почивните дни вятърът ще остане югозападен, слаб до умерен. Затоплянето ще продължи и дневните температури ще надхвърлят 20 градуса, на места в припланинските райони и в Източна България в неделя ще достигат 26-27 градуса. Минималните също ще се повишат.

В събота ще е слънчево с разкъсана висока, а в неделя над Западна България ще има и средна облачност. На отделни места в югоизточните райони и по Черноморието преди обяд ще бъде с ниска облачност или мъгла.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Вие се радвайте на Топлофикация. "ЕРП Север" (ЕПро) "ни дъни" със сменени електромери от тази година - тритарифни. С "върхова Т3" тарифа. Като питаш инкасаторите - няма такова нещо, тя се събира с дневната. Да, но в днешният свят на електроника и радиоуравление, кой може да гарантира, че Т3 не е с тежест 1.6(примерно), спрямо Т2. Ако някой "направи въпрос" на високо ниво, минават с "папагалчетата" дето отчитат, "облъчват ги"/нулират заводски настройки и нямат хващане."*** влачИ рейс, диря няма"
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, ама сега е днеска и е бррррррррр
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе с минимални 2градуса няма да е топло в панелките никога,ама топлофикация поддържа контролирана мизерия както всички в тая държава.А и Гинка да поспечели