Понеделник, вторник, сряда – северняк. Снегът е мираж!

Максималните температури ще са между 10 и 15 градуса
12 ное 2018 07:50,
2
Понеделник, вторник, сряда – северняк. Снегът е мираж!
Снимка: flickr

Днес над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. В източните райони около обяд облачността ще се разкъса и видимостта ще се подобри. Ще духа слаб предимно северен вятър.

Минималните температури ще са между минус 2 и 3 градуса, в източните райони - до 6 градуса, максималните - между 13 и 18 градуса, сочи прогнозата за времето на НИМХ.

По Черноморието ще има разкъсана, често значителна облачност. Сутринта на места видимостта ще е намалена. Ще духа слаб до умерен предимно северен вятър, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са 16-18 градуса. Температурата на морската вода е 15-16 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е предимно слънчево, с повече облаци над масивите в източните райони. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13 градуса, на 2000 метра - около 7 градуса.

През нощта срещу вторник и във вторник със североизточен вятър ще проникне малка порция студен въздух. Ще има временни увеличения на облачността, почти без валежи. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са предимно между 10 и 15 градуса, в Югозападна България, където ще остане предимно слънчево, до 18-19 градуса.

В сряда ще се появи северозападен вятър, в западната част на Дунавската равнина ще се усили до умерен и температурите там временно ще се повишат. Повече слънце ще има над Западна България, докато на изток ще бъде предимно облачно, на отделни места ще превали, а температурите ще останат по-ниски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Osman преди 5 години
Много се изнежихте. Жена ми е от Южен Сибир, Новокузнецк. Снегът падна октомври и сега вали вече пети ден. Ще остане поне до април. Температурите са отрицателни, а после става за дълго с максимални -10 и минимални -25. Затова там и жените останаха жени и мъжете са мъже. Мекотели.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aуууу...идва севернякът и температурите ще станат сибирски ръйш ли само + 15 градуса.