Студът дойде. Температурите от –15 до 2 градуса

По Черноморието и планините ще е предимно слънчево
1 дек 2018 08:45, Петя Славова
11
Студът дойде. Температурите от –15 до 2 градуса
Снимка: БТА

Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна. През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. В сутрешните часове в Дунавската равнина ще има ниска слоеста облачност или мъгла.

Ще е студено, с минимални температури между минус 15 и минус 10 градуса, в Южна България - от минус 5 до минус 2 градуса, сочи прогнозата за времето на НИМХ.

Днес от запад ще се заоблачи с предимно средна и висока облачност, най-късно - над североизточните райони, където ще има повече слънчеви часове. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури в Северна България ще са между минус 4 и 1 градуса, в Южна България и по крайбрежието на морето - между 3 и 8 градуса.

По Черноморието ще е предимно слънчево. След обяд от югозапад ще заоблачи. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 0 и 3 градуса. Температурата на морската вода ще е 10-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

В планините ще е предимно слънчево. Около и след обяд от запад облачността, предимно висока, ще се увеличи. Ще духа умерен, по високите и открити части - временно до силен, северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 1 градус, а на 2000 метра - около минус 4 четири.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Любовник преди 5 години
До АнонименМоже ли телефон,заинтригува ме........
7
0
 
5
 
! Отговори
до мъж някакъв преди 5 години
"Наполеонки" му казват на мъжкия чорапогащник и в студеното е силно препоръчително да се носят, защото дънки на голо е сигурна диагноза след няколко години и ходене по доктори.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм мъж и на студеното време нося плътен чорапогащник и боди.
5
1
 
8
 
! Отговори
Евроатлантик преди 5 години
Няма страшно,май месец ще се стопли.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като влезеш на топло, съблечи си връхната дреха, за да не се изпотиш и я облечи преди да излезеш навън. Разбира се, ако не те мързи неописуемо.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяко чудо за 3 дни, от понеделник сме по къс ръкав
2
2
 
8
 
! Отговори
селянин преди 5 години
в софее ше стане минус 46 градуса и шеу падне снег ду 89 сантима и ше *** стегне
1
1
 
7
 
! Отговори
Яко преди 5 години
Зимата е яка. Не съм Норд или исландец както му викат ама адаптирвам се към студа. Но най лошо е да влезеш на топло и се изпотиш и излезеш на вън и ще усещаш че все едно е -30