Още по-топла неделя, температурите скачат до 15°C

И в понеделник ще остане предимно слънчево
16 фев 2019 14:56, Елка Василева
2
Още по-топла неделя, температурите скачат до 15°C
Снимка: архив, Булфото

През нощта ще е предимно ясно. Ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще са между минус 2 и 3 градуса. Утре ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Дневните температури ще се повишат още малко и максималните ще са между 10 и 15 градуса.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максимални температури ще са между 10 и 13 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, гласи прогнозата за времето на НИМХ.

Над планините ще е предимно слънчево. Вятърът ще утихва и след обяд ще е слаб до умерен от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6 градуса, на 2000 метра - около 0 градуса.

В понеделник ще остане предимно слънчево. Ще духа слаб северозападен вятър. Минималните температури ще са около нулата, максималните - предимно между 10 и 15 градуса.

През нощта срещу вторник вятърът ще стихне, покрай Дунав и по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност.

Във вторник от изток-североизток, за кратко, ще проникне малко по-студен въздух. Главно над северните райони и по Черноморието облачността ще се задържи значителна, без валежи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЛобалното затопляне, може би ще е голям проблем след 20-30 години, но засега, нека му се порадваме :)